3 uit 3: De Mos voorspelt interlands goed!

Door Stefan van Buren


3 uit 3: De Mos voorspelt interlands goed!

Onze meestervoorspeller Aad de Mos is in topvorm. Bij de eerste interlands die deze week gespeeld zijn voorspelde hij alles goed! Hij sprak in onze podcast drie verwachtingen uit over Portugal, Wales en Argentinië en kreeg gelijk.

Wales – Oostenrijk

De meest rake voorspelling kwam bij Wales – Oostenrijk, waar Aad niet alleen de winnaar goed had, maar ook de doelpuntenmaker. Dinsdag in de podcast voorspelde Aad: “De winnaar wordt Wales. Ze hebben een behoorlijk elftal. Gareth Bale is weer beschikbaar en die zal los willen gaan.” Alsof Aad het met Bale had afgesproken, ging de aanvaller inderdaad los. Hij scoorde twee keer en bracht Wales de 2-1 overwinning.

Voor de weddenschap dat Wales zou winnen van Oostenrijk stond bij bet365 een odd van 2.75. Aad zette een tientje in en kreeg €27,50 uitbetaald. Maar daar houd zijn winst nog niet op. Zo geschiedde, want de wedstrijd eindigde in 3-1. De quotering van 1.75 leverde hem extra saldo op ter hoogte van €17,50.

Goals Portugal – Turkije

De Mos zag het ook aankomen dat Portugal en Turkije veel zouden scoren. “Ze moeten allebei winnen en gaan alleen door bij een overwinning. Dan gaan ze all-in. Dat is algemeen bekend”, zei Aad. En dus zette hij in op meer dan 2,5 goals, wat betekent dat er minimaal drie keer gescoord moest worden.

Wed mee met Aad

Nederland - Denemarken
Nederland wint
1.90
Argentinië - Venezuela
Argentinië wint met meer dan 3 goals verschil
4.33

Brazilië – Chili

Ook de overwinning van Brazilië op Chili zag De Mos aankomen. Natuurlijk wordt Brazilië gezien als één van de favorieten voor de WK-winst, maar ook Chili heeft een sterke ploeg. Dat bleek uit de verwachtingen van bet365: 1.44 voor winst van Brazilië. Aad ging de weddenschap aan en won €14,40.

Totale winst: €29,40

Op iedere wedstrijd zette Aad tien euro in. Doordat hij elke weddenschap goed had, kreeg hij €59,40 uitbetaald. Hij verdubbelde zijn inzet en verdiende €29,40 met drie simpele bets. Een nieuw bewijs van zijn status als meestervoorspeller.

Meer Raad van Aad

Aad voorspelt: “Manchester City gaat de treble winnen”

Manchester City en Manchester United strijden om de FA Cup. Aad de Mos geeft Erik ten Hag een kleine kans: “City is favoriet”

Knotsgekke slotdag op komst: “Ajax naar de Conference League”

Er staat zondag veel op het spel in de laatste speelronde in de Eredivisie. Aad de Mos denkt dat Ajax als verliezer uit het weekend komt.

“AZ werd overlopen; kleine kans om de finale te halen”

Aad de Mos geeft AZ een kleine kans om de finale van de Conference League te halen. Hij verwacht een moeilijke return tegen West Ham.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie