Dit nieuwsbericht is op dit moment niet meer beschikbaar

In verband met de huidige wet- en regelgeving is het helaas niet mogelijk om nieuws en acties te tonen. Zodra de nieuwe kansspelwet actief is zullen we weer het laatste nieuws en acties laten zien.

8.00x je inzet als Arsenal wint bij Blackpool!

Door Stefan van Buuren


Voorbeschouwing Blackpool – Arsenal

De derde ronde van de FA Cup staat voor de deur, en alle topclubs van de Premier League en de andere Engelse competities komen weer in actie! 64 ploegen staan tegenover elkaar om de vierde ronde van het prestigieuze toernooi te bereiken. Vorig jaar werd het cupfighter Chelsea, lukt het ze weer? Of zal Arsenal zijn naam als recordkampioen eer aan doen weer met de beker in handen staan? Of is het toch weer tijd voor een nieuwe kampioen dit jaar? We weten het in mei, tot die tijd kunnen we slechts speculeren! Wat in ieder geval wel zeker is, is dat bookmaker Betsson je een handje wil helpen om je jaar goed te beginnen. Dit doen ze door de boosted odds van 8.00x je inzet te bieden als jij inzet dat Arsenal wint. Lees hieronder meer over deze promotie en over de voorbeschouwing van de wedstrijd!

Dit weekend staat de belangrijkste beker van onze buren aan de andere kant van het kanaal weer op het programma: De FA Cup! In het Verenigd Koninkrijk worden in Engeland en Wales dit weekend 32 wedstrijden gespeeld door de 64 resterende clubs. Zo speelt Tottenham Hotspur uit tegen Tranmere, Manchester City speelt zondag thuis tegen Rotherham, Chelsea thuis tegen Nottingham en Manchester United tegen Reading. Maar de wedstrijd waar wij het vandaag over gaan hebben is Blackpool tegen Arsenal!

8.00x je inzet als Arsenal weet te winnen uit bij Blackpool!

Arsenalde ploeg van Unai Emery die momenteel vijfde staat in de Premier League, neemt het zaterdagavond op tegen Blackpool. Blackpool, de stad die boven Liverpool en Manchester ligt, staat momenteel tiende in de league one. De league one is het een na hoogste niveau van Engeland, dus het ziet ernaar uit dat het een makkie gaat worden voor the Gunners uit Londen. Onder leiding van Terry McPhilips zullen ze gaan proberen om de recordkampioen pijn te doen. De waarde van de selectie van Blackpool wordt echter geschat op 5.30 miljoen. Dat terwijl de waarde van de selectie van Arsenal wordt geschat op meer dan 600 miljoen. Bij de club uit Londen zijn er twintig spelers die duurder worden geschat dan de gehele selectie van the Seasiders. De kansen voor de ploeg uit Blackpool worden dan ook niet erg groot ingeschat.

Wint Arsenal? Je pakt 8.00x je inzet bij Betsson!

Ondanks dat Arsenal zo’n groot voordeel heeft, heeft Betsson toch een flinke promotie in petto. Waar bookmakers als Unibet slechts 1.26x je inzet bieden als Arsenal weet te winnen, biedt Betsson 8.00x je inzet als je via je telefoon een account aanmaakt en inzet op Arsenal! Elk onderling duel dat ooit tussen deze twee ploegen is gespeeld is gewonnen door Arsenal. De meest recente dateert van 31 oktober 2018, nog geen drie maanden geleden dus. Toen werd het 2-1 voor de ploeg uit Londen, waarbij ze aantraden met een B-elftal. Oftewel het lijkt een erg veilige bet. Denk je toch dat Blackpool als winnaar uit de deur komt? Dan krijg je daar 12.50x je inzet voor!

Trekt Ajax of PSV aan het langste eind in de strijd om de landstitel?

Door Stefan van Buuren Over twee wedstrijden weten we wie zich de kampioen van Nederland...

2.65x je inzet als allebei de teams scoren bij de kwalificatiewedstrijd tussen Nederland – Wit Rusland

Door Stefan van Buren De kwalificatie voor het EK2020 gaat beginnen! Oranje opent in een...

Wed dit weekend op Manchester United en ontvang meer dan 3 keer je inzet!

Door Stefan van Buren Manchester United mag niet verliezen als zij de vierde plek willen...

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

loading icon