888sport wil in juli live gaan in Nederland

Door Stefan van Buren


888sport wil in juli live gaan in Nederland

Na een afkoelingsperiode kan 888sport nu een licentie aanvragen voor Nederland. De ervaren bookmaker wil graag terugkeren op de gokmarkt en moet daarom aan de regels voldoen. De verwachting is dat 888sport.nl vanaf eind juli weer live is.

888sport, wereldwijd een beroemde speler, bood via online partners jarenlang zijn diensten aan in Nederland. Op het moment dat de gokmarkt gelegaliseerd werd, werd het bedrijf hiervoor gestraft en in de wacht gezet. Vanaf media april mocht het pas een poging wagen om legaal de markt te betreden. Dat staat nu toe gebeuren.

Uit de jaarcijfers van 888sport bleek dat de bookmaker in de tweede helft van 2022 live wilde gaan in Nederland. OnlineWedden24.com heeft nu gehoord dat de website eind juli live moet zijn. Lees in onze 888sport review wat je van deze bookmaker kunt verwachten op het gebied van live wedden, mobiel wedden, het aanbod en de odds.

Laatste Nieuws

Verbod op gokreclames uitgesteld

Ongerichte gokreclames zouden vanaf 1 januari 2023 verboden worden, maar dit wordt uitgesteld. Minister Weerwind noemt maart 2023 als nieuwe datum.

Super Saturday: topwedstrijden in Duitsland en Italië

Genoeg om van te genieten zaterdag: zowel Bayern München – Borussia Dortmund als Juventus – AC Milan. Wij beschouwen voor op deze topduels.

‘Betfirst gaat deze maand live in Nederland’

Betfirst staat op het punt om terug te keren in Nederland. De gokwebsite probeert via de Kanspelautoriteit (Ksa) een licentie te krijgen.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie