888sport wil in juli live gaan in Nederland

Door Stefan van Buren


888sport wil in juli live gaan in Nederland

Na een afkoelingsperiode kan 888sport nu een licentie aanvragen voor Nederland. De ervaren bookmaker wil graag terugkeren op de gokmarkt en moet daarom aan de regels voldoen. De verwachting is dat 888sport.nl vanaf eind juli weer live is.

888sport, wereldwijd een beroemde speler, bood via online partners jarenlang zijn diensten aan in Nederland. Op het moment dat de gokmarkt gelegaliseerd werd, werd het bedrijf hiervoor gestraft en in de wacht gezet. Vanaf media april mocht het pas een poging wagen om legaal de markt te betreden. Dat staat nu toe gebeuren.

Uit de jaarcijfers van 888sport bleek dat de bookmaker in de tweede helft van 2022 live wilde gaan in Nederland. OnlineWedden24.com heeft nu gehoord dat de website eind juli live moet zijn. Lees in onze 888sport review wat je van deze bookmaker kunt verwachten op het gebied van live wedden, mobiel wedden, het aanbod en de odds.

Laatste Nieuws

De Mos: “Wij wedden 8 van de 10 keer goed”

In de podcast Twee Viertje met Aad geeft Aad de Mos zijn visie op de voetbalwereld. Deze week: een buitenlandse coach voor Ajax?

NEC bevestigt keuze voor Unibet als strategisch partner

NEC heeft Unibet gepresenteerd als nieuwe partner tot 2025. De bookmaker was al zichtbaar in het Gofferstadion.

400 amateurclubs hebben reclamebord van BetCity langs het veld

BetCity sponsort niet alleen professionele voetbalclubs. Ook 400 amateurclubs een reclamebord van BetCity langs het veld hebben.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie