Aad de Mos: “Ajax is arrogant”

Door Stefan van Buren


“Ajax zit structureel in de problemen”

Aad de Mos voorspelt dat Ajax donderdag wordt uitgeschakeld door AZ. Onze huisanalist ziet dat de ploeg van trainer Erik ten Hag momenteel een moeilijke periode doormaakt. “Als Ten Hag verliest, gaat hij klagen”, zegt hij in de nieuwe aflevering van Twee Viertje met Aad.

Donderdag staat de halve finale tussen AZ en Ajax op het programma. De Mos geeft in onze podcast zijn voorspelling. “AZ zit in een flow, ze spelen heel goed voetbal. Alles wat ze aanraken, verandert in goud. Het zou me niet verbazen dat AZ ook Ajax uit de beker stoot, omdat ze zoveel zelfvertrouwen hebben en zo goed spelen, altijd met dezelfde elf.”

AZ - Ajax
AZ wint
5.00

 

Ten Hag klaagt

Ajax liep afgelopen weekend een zeperd op bij Go Ahead Eagles. Was dat volgens De Mos een klassiek geval van een slechte wedstrijd na een Europees duel? “Nee, Ajax is structureel niet goed bezig. Ajax is arrogant, hautain”, aldus De Mos. “Als ze gewonnen hebben roept Ten Hag: ‘We hebben twintig gelijkwaardige spelers.’ Maar als hij verliest, gaat hij klagen dat hij hoopt dat Timber en andere spelers weer snel fit zijn. Dat is heel iets anders dan we gewend zijn bij Ajax.”

PSV haalt finale

Waar Ajax verloor van Go Ahead, verwacht De Mos geen problemen voor PSV. Woensdag treffen Roger Schmidt en zijn spelers de ploeg uit Deventer in de andere halve finale. “Go Ahead kan het niet twee keer. Gelukkig voor PSV hebben zij het voorbeeld van Ajax. PSV gaat door”, zo klinkt de wedtip van De Mos.

Go Ahead Eagles - PSV
PSV wint
1.33

Meer Raad van Aad

De Mos: “Wij wedden 8 van de 10 keer goed”

In de podcast Twee Viertje met Aad geeft Aad de Mos zijn visie op de voetbalwereld. Deze week: een buitenlandse coach voor Ajax?

“Wij speelden met Ajax altijd heel graag in De Kuip”

Volgens Aad de Mos, meestervoorspeller van Nederland, gaat Feyenoord in De Klassieker tegen Ajax een pijnlijke middag beleven.

“Schreuder stevent af op ontslag”

Aad de Mos voelt aan dat de Alfred Schreuder aanstaande zaterdag ontslagen gaat worden. “Dit is niet meer te stoppen.”

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie