Aad de Mos: “Ajax moet zich zorgen maken”

Door Stefan van Buren


Aad de Mos: “Ajax moet zich zorgen maken”

Ajax verkeert de laatste tijd niet in zijn beste vorm. Onze huisanalist Aad de Mos denkt dat de onrust binnen de club effect heeft op de prestaties. Volgens de oud-trainer Ajax moet Erik ten Hag alles op alles zetten om met de titel het seizoen te redden.

Zieke kleedkamer

In de podcast Twee Viertje met Aad bespreekt De Mos de situatie bij zijn oude club: “Ik denk dat de kleedkamer behoorlijk ziek is bij Ajax. Dat heeft te maken met het feit dat er te veel aan de hand is binnen Ajax. Dat begint met Overmars, slecht spelen en toch winnen, Onana, die crypto- toestand met de Davy Klaassen met Daley Blind en iedereen raat een beetje uitgekeken op Tadic. Dan wordt het heel vervelend natuurlijk en dat is niet meer te stoppen. Ajax moet zich echt zorgen maken wat betreft het realiseren van opnieuw de titel dit jaar.”

Ook de speculaties over de toekomst van Erik ten Hag laten zich volgens De Mos voelen binnen de club. “Ten Hag zit met z’n hoofd bij United, hoe je het ook wendt of keert. Het speelt zich natuurlijk rond zijn persoon af.”

 

PSV wordt kampioen
11.00

 

Een drama

Gaat Ajax het kampioenschap dan verspelen? Nou, ik sluit dat niet uit. Elke wedstrijd wordt van Ajax moeilijker en moeilijker. Ze hebben NEC, AZ en Vitesse-uit nog. Dat zijn drie uitwedstrijden die lastig zullen zijn. Het wordt nu het echt billen knijpen voor Ajax. Het is een verloren seizoen als ze geen titel zouden pakken. Dat is het slechtste wat ze de laatste tien jaar bereikt hebben. Het is een drama voor Ajax als ze tweede zouden worden.”

NEC - Ajax
Minder dan 3,5 goals
1.83

Meer Raad van Aad

Aad voorspelt: “Manchester City gaat de treble winnen”

Manchester City en Manchester United strijden om de FA Cup. Aad de Mos geeft Erik ten Hag een kleine kans: “City is favoriet”

Knotsgekke slotdag op komst: “Ajax naar de Conference League”

Er staat zondag veel op het spel in de laatste speelronde in de Eredivisie. Aad de Mos denkt dat Ajax als verliezer uit het weekend komt.

“AZ werd overlopen; kleine kans om de finale te halen”

Aad de Mos geeft AZ een kleine kans om de finale van de Conference League te halen. Hij verwacht een moeilijke return tegen West Ham.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie