Aad de Mos: “Bazoer is een onbetrouwbare speler”

Door Stefan van Buren


Aad de Mos: “Bazoer is een onbetrouwbare speler”

Oud-voetbaltrainer Aad de Mos heeft zijn twijfels of Riechedly Bazoer de overstap naar Feyenoord of PSV aan zou kunnen. De speler van Vitesse maakte de laatste twee seizoenen een goede indruk als centrale verdediger, maar De Mos, vaste analist op OnlineWedden24.com, zou zich met Bazoer achterin niet veilig voelen.

Veel foutjes

Mocht Bazoer de stap maken naar de Nederlandse top maken, dan moet hij volgens De Mos zijn huidige niveau minimaal aanhouden. “Ik hoop dat hij het net zo goed doet als in de laatste maanden bij Vitesse. Daarvoor vond ik hem onbetrouwbaar als speler. Hij maakte veel foutjes en speelde vaak wedstrijden voor zichzelf.”

Aad de Mos

Feyenoord - Vitesse
Feyenoord wint
1.44

Smaakmaker

Na enkele incidenten bij Vitesse groeide Bazoer onder trainer Thomas Letsch uit tot dé smaakmaker van de Arnhemmers. Op de positie van centrale verdediger komen zijn kwaliteiten momenteel goed uit de verf. Maar volgens De Mos, die tussen 2006 en 2008 aan de leiding stond van Vitesse, moeten trainers Bazoer wel duidelijk coachen.

“Ik ben geen fan van Bazoer zoals hij voor dit seizoen bij Vitesse heeft gespeeld. Maar wellicht kan Arne Slot hem bewust maken van de taken die hij moet uitvoeren op het middenveld of in de verdediging bij Feyenoord. Daar zie ik Slot wel toe in staat.”

Nieuwe podcast

In onze wekelijkse podcast Twee Viertje met De Mos ging onze huisanalist verder in op de situatie bij FC Barcelona, het trainingskamp van Ajax en gaf hij wedtips voor de tweede seizoenshelft van de Eredivisie. Klik hier om de podcast Twee Viertje met De Mos te luisteren.

Meer Raad van Aad

Aad voorspelt: “Manchester City gaat de treble winnen”

Manchester City en Manchester United strijden om de FA Cup. Aad de Mos geeft Erik ten Hag een kleine kans: “City is favoriet”

Knotsgekke slotdag op komst: “Ajax naar de Conference League”

Er staat zondag veel op het spel in de laatste speelronde in de Eredivisie. Aad de Mos denkt dat Ajax als verliezer uit het weekend komt.

“AZ werd overlopen; kleine kans om de finale te halen”

Aad de Mos geeft AZ een kleine kans om de finale van de Conference League te halen. Hij verwacht een moeilijke return tegen West Ham.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie