Bayern Munchen moet winnen in Dortmund

Door Janus Schopman


Voorbeschouwing: Borussia Dortmund – Bayern Munchen (1. Bundesliga)

Zaterdagavond staat er een absolute kraker in de Bundesliga op het programma. Koploper Borussia Dortmund neemt het in eigen huis op tegen landskampioen Bayern München. Dortmund vergroot met een zege het gat met de Münchenaren tot zeven punten.

⚽ DORTMUND – Zaterdagavond staat de wedstrijd van het weekend op het programma. Koploper in de Bundesliga Borussia Dortmund krijgt Bayern München op bezoek. Deze absolute kraker kan ervoor zorgen dat het gat tussen Bayern en koploper Dortmund vergroot wordt tot zeven punten.

Borussia staat na tien wedstrijden bovenaan in de Bundesliga, de laatste wedstrijden zijn ze niet ijzersterk, maar er wordt zakelijk gewonnen. Ze verspeelden eerst punten tegen Hertha Berlin (2-2), vorige week werd er zonder enig spektakel gewonnen van VfL Wolfsburg (1-0). Afgelopen midweek mochten ze aantreden in de champions leagueUit tegen Atletico Madrid verloren ze met 2-0. Dortmund kon amper gevaarlijk worden en de nederlaag was meer dan terecht.

Ondanks dat ze verloren hebben koersen ze nog wel af op een plek bij de laatste 16. Uit de eerste vier wedstrijden wisten ze namelijk 9 punten te scoren.

3.25x je inzet als Borussia het zwakke Bayern verslaat!

Bayern daarentegen is erg zwak voor de dag gekomen in de loop van de competitie. Ze begonnen zoals ze altijd deden, winnend, maar dit zwakte vrij snel allemaal af tot zwakke potten.

Vorige week zaterdag werd er in de Allianz arena nog gelijkgespeeld tegen SC Freiburg. Na tien duels staan de mannen uit Munchen dan ook op slechts twintig punten. Dat zijn er vier minder dan concurrent Borussia, die de lijst aanvoert met 24 punten.

In de Champions league gaat het iets beter, ook al worden daar ook niet de sterren van de hemel gespeeld. AEK werd met 2-0 verslagen en na vier wedstrijden staan ze gedeeld eerste in de poule waar Ajax tweede staat.

Wil Bayern niet een heel grote afstand voor zich zien liggen na dit weekend dan zullen ze minstens een punt moeten pakken. Elk van de laatste vijf ontmoetingen werd er minstens 3x gescoord. Dortmund won slechts 1x, Bayern zegevierden driemaal en de punten moesten een keer gedeeld worden.

2.11x je inzet voor een uitwinst van Bayern bij Betsson!

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie