BetCity kondigt samenwerking aan met Vitesse

Door Stefan van Buren


BetCity kondigt samenwerking aan met Vitesse

BetCity is vanaf nu de Official Betting Partner van Vitesse. De bookmaker lanceert speciaal voor Vitesse-supporters leuke acties, promoties en een wekelijkse voorbeschouwing op de wedstrijden met slimme feitjes en statistieken.

Het sportsponsoring contract dat is afgesloten bevat ook promotie van BetCity bij Vitesse. De aanbieder van sportweddenschappen, met Andy van der Meijde als uithangbord, zal op veel verschillende plekken rondom de club te zien zijn, bijvoorbeeld als sponsor op trainingskleding. Het partnership is aangegaan voor 2,5 jaar.

Robert Kooiman, Marketing Director van BetCity.nl, geeft op de website van Vitesse tekst en uitleg over de samenwerking: “Wij zijn met BetCity.nl in volle bloei en dat geldt ook voor Vitesse, met onder meer de eerste Europese overwintering in de clubhistorie. Dit partnership biedt ons de gelegenheid om nog meer voetbalfans te bereiken. In het bijzonder dus de supporters van Vitesse, waarvoor we mooie acties in petto hebben. We kijken uit naar een langdurige samenwerking met Vitesse.’

Unieke marketing

BetCity kondigt aan dat het met nog meer clubs zal gaan samenwerken. Het is onderdeel van de marketingstrategie van deze nieuwe bookmaker. Niet alleen de feitjes en weetjes van BetCity zijn onderscheidend, maar ook de marketingstrategie springt in het oog. Lees in deze longread hoe BetCity met ‘slim spelen’ een basisplaats veroverde in de online gokwereld.

Laatste Nieuws

Nilis: “Voetballers hebben meer risico op gokverslaving”

Oud-voetballer Arne Nilis deelt zijn ervaringen als gokverslaafde om te voorkomen dat anderen dezelfde fouten maken.

De Mos: “Brobbey is een verwend jongetje”

Bij Ajax zijn ze ontevreden over Brian Brobbey. Aad de Mos snapt dat heel goed.

De Mos: “Wij wedden 8 van de 10 keer goed”

In de podcast Twee Viertje met Aad geeft Aad de Mos zijn visie op de voetbalwereld. Deze week: een buitenlandse coach voor Ajax?

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie