BetCity pakt door met sponsoring Fortuna Sittard

Door Stefan van Buren


BetCity pakt door met sponsoring Fortuna Sittard 

Na Vitesse, FC Volendam en PEC Zwolle gaat BetCity ook zichtbaar zijn bij Fortuna Sittard. Het logo van de oer-Hollandse bookmaker prijkt voor de rest van het seizoen op de mouw van het shirt van de Eredivisie-club. In de zomer wordt de samenwerking uitgebreid.

Melvin Bostelaar, CEO van BetCity, is verheugd om een volgend partnership aan te kondigen. “Vanaf het eerste gesprek met de club merken we dat er zowel persoonlijk als zakelijk een klik is”, stelt hij op de website van Fortuna Sittard. “De koers die de club ingezet heeft en de mate van innovatie en zaken slimmer doen die hier in terug komt past ons erg goed. Wij zijn dan ook erg blij met deze eerste stap in onze samenwerking en kijken uit naar de gezamenlijke toekomst.”

Reactie Fortuna

Loek Willems speelde als accountmanager bij Fortuna Sittard een belangrijke rol in de sponsorovereenkomst. “We zijn ontzettend trots dat we tot een overeenstemming zijn gekomen met BetCity. Deze deal gaat alle partijen veel brengen, ook onze supporters. Dat de onderhandelingen vlot zijn gelopen laat zien dat zowel BetCity, als Fortuna Sittard enorm uitkijken naar deze samenwerking.”

Meer samenwerkingen?

In de wandelgangen gaan er geruchten over meer samenwerkingen van BetCity. De bookmaker zou interesse hebben om AZ te sponsoren. Daarnaast hebben wij zelf geluiden opgevangen dat BetCity kan worden overgenomen door een ander gokbedrijf, mogelijk de Kindred Group van Unibet of Betsson.

Laatste BetCity Nieuws

Win 50x je inzet bij BetCity Eredivisie Odds Boost

Er staan drie doordeweekse Eredivisie-wedstrijden op het programma. Jij kan dit extra leuk maken door bij BetCity de Odds Boost te gebruiken,

BetCity vindt nieuwe manier om gokreclame te maken

Bekende Nederlanders mogen geen reclame meer maken voor gokken, maar BetCity weet op slimme manier nog steeds in beeld te komen. Lees hoe!

Reclames en shirtsponsoring worden verboden voor gokbedrijven

De overheid gaat reclames van gokbedrijven op televisie of via shirtsponsoring van voetbalclubs verbieden. Lees meer!

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie