BetCity pakt door met sponsoring Fortuna Sittard

Door Stefan van Buren


BetCity pakt door met sponsoring Fortuna Sittard 

Na Vitesse, FC Volendam en PEC Zwolle gaat BetCity ook zichtbaar zijn bij Fortuna Sittard. Het logo van de oer-Hollandse bookmaker prijkt voor de rest van het seizoen op de mouw van het shirt van de Eredivisie-club. In de zomer wordt de samenwerking uitgebreid.

Melvin Bostelaar, CEO van BetCity, is verheugd om een volgend partnership aan te kondigen. “Vanaf het eerste gesprek met de club merken we dat er zowel persoonlijk als zakelijk een klik is”, stelt hij op de website van Fortuna Sittard. “De koers die de club ingezet heeft en de mate van innovatie en zaken slimmer doen die hier in terug komt past ons erg goed. Wij zijn dan ook erg blij met deze eerste stap in onze samenwerking en kijken uit naar de gezamenlijke toekomst.”

Reactie Fortuna

Loek Willems speelde als accountmanager bij Fortuna Sittard een belangrijke rol in de sponsorovereenkomst. “We zijn ontzettend trots dat we tot een overeenstemming zijn gekomen met BetCity. Deze deal gaat alle partijen veel brengen, ook onze supporters. Dat de onderhandelingen vlot zijn gelopen laat zien dat zowel BetCity, als Fortuna Sittard enorm uitkijken naar deze samenwerking.”

Meer samenwerkingen?

In de wandelgangen gaan er geruchten over meer samenwerkingen van BetCity. De bookmaker zou interesse hebben om AZ te sponsoren. Daarnaast hebben wij zelf geluiden opgevangen dat BetCity kan worden overgenomen door een ander gokbedrijf, mogelijk de Kindred Group van Unibet of Betsson.

Laatste BetCity Nieuws

400 amateurclubs hebben reclamebord van BetCity langs het veld

BetCity sponsort niet alleen professionele voetbalclubs. Ook 400 amateurclubs een reclamebord van BetCity langs het veld hebben.

BetCity-speler wint €10.000 met één voetbalweddenschap

Een voetbalgokker heeft in één klap een aantal maandsalarissen verdiend. Hij ontving €10.000 winst op een weddenschap bij BetCity.

BetCity voor €450 miljoen overgenomen door Britten

BetCity is onderdeel geworden van het Britse gokbedrijf Entain. De overname werd vorig jaar juni aangekondigd en is nu afgerond.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie