Dit nieuwsbericht is op dit moment niet meer beschikbaar

In verband met de huidige wet- en regelgeving is het helaas niet mogelijk om nieuws en acties te tonen. Zodra de nieuwe kansspelwet actief is zullen we weer het laatste nieuws en acties laten zien.

Betsson stunt met 25.00x je inzet als Ajax wint van Bayern!

Door Stefan van Buuren


Betsson stunt met 25.00x je inzet als Ajax deze keer wel de winst naar zich toe kan trekken!

Woensdag speelt Ajax thuis in de ArenA voor de Champions League tegen Bayern Munchen. De vorige keer werd het in de Allianz Arena 1-1, maar had Ajax eigenlijk de winst verdiend. Weten ze nu thuis wel te winnen en daarmee ook groepswinnaar te worden, dan biedt Betsson je maarliefst 25.00x je inzet aan!

AMSTERDAM – Woensdagavond zal Ajax op zoek gaan naar wat het eigenlijk al verdiende te krijgen in de Allianz Arena een aantal weken geleden. Toen werd het 1-1 maar liet Ajax zich van de betere kant zien en hadden ze eigenlijk verdiend om de drie punten mee te nemen naar Amsterdam. Daarom zullen ze nu alles geven om te laten zien dat ze eigenlijk hadden moeten winnen. Betsson wil ervoor zorgen dat jouw wedstrijd nog spannender wordt. Ze bieden namelijk 25.00x je inzet als Ajax weet te winnen thuis van Bayern.

25.00x je inzet als Ajax dit keer meer doelpunten scoort dan Bayern!

AJAX
De club uit Amsterdam verkeert momenteel in bloedvorm. De vorige wedstrijd in de Champions League was tegen AEK Athene. Die werden vrij eenvoudig aan de kant gezet door een veel beter spelend Ajax. Doelpunten waren van Dusan Tadic. Door deze uitslag is Ajax sowieso door naar de laatste zestien ploegen van de Champions League. De enige vraag die nog rest is; gaan ze door als groepshoofd als tweede plaats?

Dit is van belang voor de loting die volgen zal, als ze groepshoofd worden spelen ze namelijk tegen een van de nummers twee. Op dit moment zou het dan gaan om Borussia, Tottenham, PSG, Schalke, Lyon, Roma of Manchester United. Mochten ze het niet voor elkaar krijgen om te winnen van Bayern en hierdoor tweede worden, dan loten ze een groepswinnaar. De mogelijke tegenstanders zouden dan bij de huidige stand de volgende zijn: Atletico Madrid, FC Barcelona, SC Napoli, FC Porto, Manchester City, Real Madrid of Juventus

Zoals je ziet zijn het veel sterkere ploegen waar Ajax eventueel tegen moet spelen als ze niet weten te winnen van Bayern. Daarom is het van belang dat de ploeg van Ten Hag nogmaals zal laten zien wat ze kunnen, net als in de Allianz Arena. En dat weten ze zelf ook maar al te goed, dus ze zullen met volle kracht proberen om de wedstrijd te winnen!

25.00x je inzet als Ajax deze keer wel pakt wat het verdient!

BAYERN MUNCHEN
De tegenstander van Ajax is geen kleintje. Bayern Munchen komt op bezoek in Amsterdam, en die zullen net zo goed als Ajax proberen om de groepswinst naar zich toe te trekken. Op papier een betere ploeg, maar in de praktijk was te zien dat Ajax de capaciteiten heeft om van Bayern te winnen. Ze hadden meer schoten op doel, en waren dan ook vaak erg gevaarlijk in de zestien van Neuer.

Bij Bayern missen er een aantal spelers. Zo heeft Tolisso zijn kruisband gescheurd, zit James Rodriguez op de tribune vanwege een ingescheurde buitenband in zijn knie en is het nog twijfelachtig of Robben meedoet vanwege een bovenbeenblessure. Bayern is dus verplicht om met mindere spelers te spelen, ook al zijn de vervangende namen alsnog wereldsterren.

Al met al wordt het een erg spannende pot, Bayern lijkt de favoriet maar Ajax is zeker niet kansloos. Betsson biedt dan ook 25.00x je inzet, je moet hiervoor alleen wel even via je telefoon een nieuw account aanmaken.

Trekt Ajax of PSV aan het langste eind in de strijd om de landstitel?

Door Stefan van Buuren Over twee wedstrijden weten we wie zich de kampioen van Nederland...

2.65x je inzet als allebei de teams scoren bij de kwalificatiewedstrijd tussen Nederland – Wit Rusland

Door Stefan van Buren De kwalificatie voor het EK2020 gaat beginnen! Oranje opent in een...

Wed dit weekend op Manchester United en ontvang meer dan 3 keer je inzet!

Door Stefan van Buren Manchester United mag niet verliezen als zij de vierde plek willen...

Algemene voorwaarden
– Alleen nieuwe klanten aangesloten bij dailyodds.com, onlinewedden24, intikkertje, sportgokken.com, wijwedden of voetbalgokken.com komen in aanmerking voor deze campagne.
– Een nieuwe klant is een klant die nooit een sportsbook-weddenschap heeft geplaatst of niet heeft geplaatst vóór 10 december 2018 0.01 AM CET.
– Als u een in aanmerking komende klant bent, is het prijsverhogingsaanbod alleen beschikbaar via onze mobiele site vanaf 12 december 2018 op het evenement Ajax – Bayern München en blijft beschikbaar tot het begin van deze wedstrijd (woensdag 12 december, 21.00 uur (CET) ) Om de prijsverhogingsaanbieding te zien, moet u de specifieke evenementpagina openen.
– De inzet op deze verhoogde kansen is beperkt. De minimale inzet per prijsverhogingsaanbieding in deze campagne is ingesteld op € 0,10, de maximale inzet per prijsverhogingsaanbieding in deze campagne is ingesteld op € 1. Er kan slechts 1 weddenschap worden geplaatst bij de boosted aanbieding.
– Als uw weddenschap met contant geld wordt geplaatst en een winnaar is, wordt de standaard oneven contant uitbetaald. Extra winsten worden uitbetaald als bonusgeld. De standaard oneven wordt weergegeven doorstreept op uw weds. Dit betekent bijvoorbeeld dat als de standaard oneven 2.0 is en de versterkte oneven 3.0 is, je 1,0 hebt uitbetaald als extra winst in bonusgeld. Dit bonusgeld moet 3 keer in 14 dagen op sportbook worden ingezet met een quotering van 1,50 of hoger voordat het beschikbaar wordt voor opname. Elke bonus die na 14 dagen resteert, gaat verloren.
– Als uw weddenschap met bonusgeld wordt geplaatst en een winnaar is, wordt de winst in bonusgeld uitbetaald en gelden dezelfde inzetvereisten als het bonusgeld dat voor de prijsverhogingsinzet is gebruikt. Om te zien van toepassing zijnde inzetvereisten voor winst ontvangen van weddenschappen geplaatst in bonusgeld ga naar
– Als speler kun je de bonus op elk moment verspelen. Het verbeuren van een bonus zal resulteren in het verliezen van het bonusgeld en alle winsten die uit de bonus worden gegenereerd.
– Samenwerken met andere klanten of gokken op meerdere uitkomsten in hetzelfde evenement om aan de inzetvereisten te voldoen, is niet toegestaan.
Wedden op meer dan één uitkomst per wedstrijd om te voldoen aan de bonusvereisten is niet toegestaan.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

loading icon