Betway keert in 2022 nog NIET terug naar Nederland

Door Stefan van Buren


Betway keert dit jaar nog niet terug naar Nederland

Betway is bezig om een vergunning te krijgen voor het aanbieden van online gokken in Nederland, maar zal dit jaar nog niet live gaan. De Britse bookmaker diende in april een aanvraag in bij de Kansspelautoriteit en stelt de lancering uit tot volgend jaar.

Licentie

De behandeling van een licentieaanvraag duurt normaal gesproken zes maanden. In theorie zou Betway dit jaar nog live kunnen gaan in Nederland, maar dat is niet de verwachting. Moederbedrijf Super Group heeft in de kwartaalcijfers van 2022 namelijk voorspelt dat het dit jaar geen omzet verwacht uit Nederland.

Tot vorig jaar was Betway actief in Nederland. De bookmaker had zelfs een Nederlandstalige app ontwikkeld voor de mobiele telefoon. Omdat gokken in Nederland toen nog illegaal was, kwam Betway in opspraak, waarna de app werd verwijderd. Nu heeft Betway de ambitie om legaal terug te keren voor Nederlandse spelers.

Legale bookmakers Nederland

Internationale bookmaker

Betway is internationaal actief en heeft licenties voor het Verenigd Konikrijk, Malta, Italië, Denemarken, Spanje, België, Duitsland, Zweden, Mexico, Zuid-Afrika, Portugal, Ierland, Polen, Frankrijk, Argentinië en de Verenigde Staten. In Europa is het daarnaast bekend als hoofdsponsor van West Ham United. Zo prijkt de naam van de bookmaker op het shirt van de Premier League-club.

Laatste Nieuws

De Mos: “Wij wedden 8 van de 10 keer goed”

In de podcast Twee Viertje met Aad geeft Aad de Mos zijn visie op de voetbalwereld. Deze week: een buitenlandse coach voor Ajax?

NEC bevestigt keuze voor Unibet als strategisch partner

NEC heeft Unibet gepresenteerd als nieuwe partner tot 2025. De bookmaker was al zichtbaar in het Gofferstadion.

400 amateurclubs hebben reclamebord van BetCity langs het veld

BetCity sponsort niet alleen professionele voetbalclubs. Ook 400 amateurclubs een reclamebord van BetCity langs het veld hebben.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie