Beugelsdijk over gokstraf: “Ik wist het niet”

Door Stefan van Buren


Beugelsdijk over gokstraf: “Ik wist het niet”

Tom Beugelsdijk maakte vorige week eindelijk zijn debuut bij Helmond Sport nadat hij overkwam van Sparta Rotterdam. De verdediger miste de eerste drie wedstrijden van het seizoen vanwege een schorsing voor het schenden van de gokregels. Hij wist naar eigen zeggen niet dat hij iets fout deed.

Geaccepteeerd

Aan Voetbal International geeft Beugelsdijk uitleg over de schorsing. “Ik heb die straf gekregen voor gokken op wedstrijden uit de eigen competitie. Geen wedstrijden waar ik zelf in meedeed, maar in de regels staat dat dat niet mag. Dat wist ik niet. Maar ik heb de straf netjes geaccepteerd en het is helemaal prima zo”

De keiharde mandekker vermoedt niet dat mensen hem nu anders beoordelen. “Ik heb niet het idee dat mijn naam hier nu aan kleeft hoor; je bent tot nu toe de eerste die erover begint. Het is algemeen bekend dat ik die schorsing heb gekregen, nu zit de schorsing erop en kan ik weer lekker voetballen.”

Legale bookmakers in Nederland

Laatste Nieuws

Verbod op gokreclames uitgesteld

Ongerichte gokreclames zouden vanaf 1 januari 2023 verboden worden, maar dit wordt uitgesteld. Minister Weerwind noemt maart 2023 als nieuwe datum.

Super Saturday: topwedstrijden in Duitsland en Italië

Genoeg om van te genieten zaterdag: zowel Bayern München – Borussia Dortmund als Juventus – AC Milan. Wij beschouwen voor op deze topduels.

‘Betfirst gaat deze maand live in Nederland’

Betfirst staat op het punt om terug te keren in Nederland. De gokwebsite probeert via de Kanspelautoriteit (Ksa) een licentie te krijgen.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie