CL: PSV underdog tegen Tottenham Hotspur, Ajax favoriet tegen Benfica

Aanstaande dinsdag en woensdag avond staan de Nederlandse ploegen weer paraat om te vlammen in de Champions League. PSV moet haar laatste strohalm pakken, thuis tegen Tottenham Hotspur. Verliezen de Eindhovenaren, dan lijkt de CL campagne afgelopen. Maar, de bookmakers achten PSV in het eigen Philips Stadion de underdog. Ajax heeft een makkelijkere opponent met het Portugese Benfica dat op bezoek komt. De Amsterdammers worden dan ook aangemerkt als de favoriet. Lees hieronder de voorbeschouwingen en odds, en zet in!

psv tottenham voorbeschouwing

Woensdagavond: PSV – Tottenham Hotspur
Beide ploegen snakken naar een overwinning in een tot nu toe onsuccesvolle Champions League campagne. Voor Tottenham Hotspur, dat moet presteren, is de nood nog hoger dan bij PSV, dat mag. Maar ook de Eindhovenaren zullen alles geven om voor hun laatste kans te vechten. De ploeg van Mark van Bommel weet namelijk ook dat zelfs een 3e plek in de poule lastig wordt mocht er thuis niet gewonnen worden van de Britten. Bookmaker Betsson geeft PSV echter niet de beste kansen. Terecht, want het verschil tussen een topploeg uit de Eredivisie en die uit de Premier League is normaal gesproken groot. Aan de andere kant wijst de historie uit dat PSV altijd erg goed presteert tegen Engelse ploegen. Klinkende overwinningen op met name Manchester United herinneren de Eindhovenaren aan de zoete geur van victorie. Wint PSV, dan krijg je van Betsson in elk geval 3.75x je inleg terug. Bij 100 euro inzet betekent dat dus een winst van maar liefst 275 euro. Geloof je dat Tottenham wint, dan levert dat 1.98x je inleg op. Een gelijkspel is misschien nog wel het meest aantrekkelijk: 4.00.

Dinsdagavond Ajax – Benfica
Bij Ajax is de situatie geheel anders dan bij PSV. Maar daardoor is de wedstrijd niet minder belangrijk. Het gevoel bij de Amsterdammers dat er wellicht een poulewinst in zit is gestegen na het knappe gelijkspel in München. Maar ook met een tweede plek nemen de Ajacieden genoegen. En dan zal SL Benfica toch de voornaamste concurrent zijn. Bayern wees al uit dat het te sterk was voor de Portugezen door in Lissabon dik te winnen. Als Ajax dus dinsdagavond 3 punten kan pakken tegen Benfica, lijkt een kwalificatie voor de laatste 16 bijna niet meer te kunnen falen. Een makkelijke wedstrijd wordt het echter geenszins. De Portugezen lijken qua stijl veel op Ajax. Een combinatie van talent en routine zorgt er voor dat Benfica elk jaar zich knap staande houdt in de Champions League. Sterker nog, de prestaties van Benfica de laatste jaren zijn vele malen beter dan die van Ajax. Dat echter alleen het heden telt, laat de ploeg van Ten Hag dit jaar zeker zien, vooral thuis in de Arena. In de Champions League moesten alle opponenten een dik verlies incasseren tot nu toe. Achtereenvolgens Rapid Wien, Standard Luik, Dynamo Kiev en AEK Athen werden met meer dan twee doelpunten verschil weggetikt. Benfica lijkt echter van een iets andere orde, en bookmaker Betsson tipt Ajax dan ook terecht als lichte favoriet.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie