De Mos: “Feyenoord gaat finale winnen van AS Roma”

Door Stefan van Buren


De Mos: “Feyenoord gaat finale winnen van AS Roma”

Feyenoord staat woensdag voor het eerst sinds twintig jaar in een Europese finale. Meestervoorspeller Aad de Mos denkt dat de Rotterdammers kans maken om AS Roma te verslaan, al zal het niet makkelijk worden. “Op de counter is Roma levensgevaarlijk.”

De Mos hoopt op spektakel in de Conference League-finale in Tirana, Albanië. “Als er het eerste half uur een gele of rode kaart aan te pas gaat komen of er valt direct al een goal, dan kan het best eens een leuke finale worden”, zegt hij in onze podcast Twee Viertje met Aad.

“Feyenoord moet goed opletten, dat zullen ze vast wel ingepeperd krijgen door Slot, dat ze veel balbezit hebben. Daar zit ook het gevaar voor Feyenoord, Italianen hebben niet graag de bal, zeker niet de ploegen van Mourinho, maar op het moment dat ze de counter kunnen spelen zijn ze levensgevaarlijk.”

AS Roma - Feyenoord
Feyenoord wint binnen 90 minuten
3.10

AS Roma - Feyenoord
Beide teams scoren
1.72

 

Grote kans om te winnen

Ondanks de kwaliteiten van AS Roma en de tactische genialiteit van Mourinho, geeft De Mos Feyenoord zeker een kans om te winnen. “Feyenoord heeft een elftal en een tactisch vermogen dat ze plan A en B hebben in de wedstrijd, dus ze kunnen heel goed verdedigen, dat hebben ze laten zien tegen Marseille. Ze kunnen ook druk naar voren zetten dat je overrompeld wordt, dat hebben ze in de eerste wedstrijd tegen Marseille laten zien. Ze zijn vrij veelzijdig en daarom maken ze een grote kans om die finale te winnen.”

AS Roma - Feyenoord
Dessers scoort
3.10
AS Roma - Feyenoord
Abraham scoort
2.25

Meer Raad van Aad

De Mos voorspelt: “Pasveer keept voor Oranje op het WK”

Aad de Mos denkt dat Remko Pasveer namens Nederland zal keepen tijdens het WK in Qatar. Zo laat hij weten in de podcast Twee Viertje met Aad.

Aad de Mos: “Brobbey heeft totaal geen recht van spreken”

Brian Brobbey is niet tevreden als bankzitter. De Mos heeft advies voor Alfred Schreuder: “Hij moet níét naar Brian Brobbey luisteren!”

De wedtips van Aad de Mos leverden dit seizoen ruim €1000 op!

We nemen afscheid van onze huisanalist Aad de Mos. De meestervoorspeller gaf wekelijks wedtips, die in totaal € 1171,10 opleverden! Lees meer!

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie