De Mos geeft wedtip: “Ajax wint de bekerfinale”

Door Stefan van Buren


De Mos geeft wedtip: “Ajax wint de bekerfinale”

PSV en Ajax hebben zondag de kans om de eerste prijs van het seizoen te pakken. De twee Nederlandse topploegen staan tegenover elkaar in de finale van de KNVB Beker. Meestervoorspeller Aad de Mos verwacht dat de beker naar Amsterdam gaat.

Ajax is favoriet

“Ajax is favoriet”, zegt De Mos in de podcast Twee Viertje met Aad. “Ik denk dat Ajax de finale wint, op basis van de ervaring die ze hebben. Ajax zal een goede wedstrijd spelen, daar ben ik van overtuigd. Die laten alles aan de kant. Ze weten waar het om gaat, een prijs halen, en dan is ajax meestal op zijn best.”

 

PSV - Ajax
Ajax wint binnen 90 minuten
1.80

 

Oneerlijk?

Waar Ajax de hele week naar de bekerfinale toe kon werken, speelde PSV een midweekse wedstrijd tegen Leicester City in de Conference League. Is het volgens De Mos, oud-trainer van beide ploegen, oneerlijk dat Ajax meer rust heeft gekregen? “Voor hetzelfde geld had Ajax tegen Liverpool moeten spelen, iedereen ging er van uit dat ze Benfica gingen uitschakelen. Je kunt die programma’s niet overhoop blijven gooien, dus is het pech voor PSV.”

Meer Raad van Aad

De Mos voorspelt: “Pasveer keept voor Oranje op het WK”

Aad de Mos denkt dat Remko Pasveer namens Nederland zal keepen tijdens het WK in Qatar. Zo laat hij weten in de podcast Twee Viertje met Aad.

Aad de Mos: “Brobbey heeft totaal geen recht van spreken”

Brian Brobbey is niet tevreden als bankzitter. De Mos heeft advies voor Alfred Schreuder: “Hij moet níét naar Brian Brobbey luisteren!”

De wedtips van Aad de Mos leverden dit seizoen ruim €1000 op!

We nemen afscheid van onze huisanalist Aad de Mos. De meestervoorspeller gaf wekelijks wedtips, die in totaal € 1171,10 opleverden! Lees meer!

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie