De Mos geeft wedtip: “Ajax wint de bekerfinale”

Door Stefan van Buren


De Mos geeft wedtip: “Ajax wint de bekerfinale”

PSV en Ajax hebben zondag de kans om de eerste prijs van het seizoen te pakken. De twee Nederlandse topploegen staan tegenover elkaar in de finale van de KNVB Beker. Meestervoorspeller Aad de Mos verwacht dat de beker naar Amsterdam gaat.

Ajax is favoriet

“Ajax is favoriet”, zegt De Mos in de podcast Twee Viertje met Aad. “Ik denk dat Ajax de finale wint, op basis van de ervaring die ze hebben. Ajax zal een goede wedstrijd spelen, daar ben ik van overtuigd. Die laten alles aan de kant. Ze weten waar het om gaat, een prijs halen, en dan is ajax meestal op zijn best.”

 

PSV - Ajax
Ajax wint binnen 90 minuten
1.80

 

Oneerlijk?

Waar Ajax de hele week naar de bekerfinale toe kon werken, speelde PSV een midweekse wedstrijd tegen Leicester City in de Conference League. Is het volgens De Mos, oud-trainer van beide ploegen, oneerlijk dat Ajax meer rust heeft gekregen? “Voor hetzelfde geld had Ajax tegen Liverpool moeten spelen, iedereen ging er van uit dat ze Benfica gingen uitschakelen. Je kunt die programma’s niet overhoop blijven gooien, dus is het pech voor PSV.”

Meer Raad van Aad

Aad voorspelt: “Manchester City gaat de treble winnen”

Manchester City en Manchester United strijden om de FA Cup. Aad de Mos geeft Erik ten Hag een kleine kans: “City is favoriet”

Knotsgekke slotdag op komst: “Ajax naar de Conference League”

Er staat zondag veel op het spel in de laatste speelronde in de Eredivisie. Aad de Mos denkt dat Ajax als verliezer uit het weekend komt.

“AZ werd overlopen; kleine kans om de finale te halen”

Aad de Mos geeft AZ een kleine kans om de finale van de Conference League te halen. Hij verwacht een moeilijke return tegen West Ham.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie