De Mos: “Olympique Marseille zal toch doorgaan vrees ik”

Door Stefan van Buren


Podcast Twee Viertje Aflevering 18: Tegen Marseille moet je aanvallen”

Aad de Mos is stellig: Feyenoord moet absoluut niet gaan verdedigen en counteren in Stade Velodrome Donderdagavond. “Je moet ver van de goal afspelen, anders gaat het gegarandeerd mis” voorspelt de Mos. Dat er veel gevaar schuilt in de Franse ploeg, blijkt ook uit zijn voorspelling: Marseille gaat door. “Payet is een geweldige speler, en met die twee snelle aanvallers en een matige keeper voor Feyenoord zul je dus niet achterover moeten gaan hangen”. Toch voorspelt de Mos ook een doelpunt voor Dessers, die in bloedvorm steekt.

Aad de Mos podcast

De Mos over Raoila: “De clubs hadden al eerder hun mening over Raoila moeten verkondigen”
Volgens de Mos zal Raoila herinnerd worden als “de man voor de spelers, en niet voor de clubs”. Daarmee reageert hij op de stelling over het overlijden van zaakwaarnemer Mino Raoila een zege is voor het vercommercialiseerde voetbal. “Het is vervelend om dit na iemands overlijden zo te zeggen en om daar een mening over te vormen, en eigenlijk hadden de clubs dit al tijdens zijn leven moeten uitspreken”. De Mos doelt op het feit dat Raoila bekend stond als makelaar om het onderste uit de kan voor zijn spelers te halen, terwijl hij de clubs vaak achterliet met veel te hoge transfersommen die ze niet altijd meer terug konden verdienen (bijv. Pogba).

Man City – Liverpool een prachtige CL finale
De Mos was het niet eens met de vraag of een finale in de Champions League tussen Liverpool en Man City te saai zou zijn, omdat het de beste teams zijn. “Kom maar op, dat wordt champagne voetbal tussen Pep en Klopp” zo weet de Mos het gevat te duiden.

Real Madrid - Man City
Man City wint
2.00
Wie gaat naar de finale?
Marseille gaat door
2.62

Laatste Nieuws

Portugal en Spanje vechten om een plaats bij de Final Four

Spanje en Portugal kunnen zich beide nog plaatsen voor de Final Four van de Nations League. Wie wint deze wedstrijd? Lees meer.

Engeland op zoek naar eerherstel tegen Duitsland

Nog één wedstrijd, maar Engeland mag zich nu al opmaken voor een avontuur in Divisie B van de Nations League. Nu eerst nog tegen Duitsland.

Gehavend Oranje krijgt bezoek van België

Door verschillende blessures neemt een gehavend Oranje het op tegen België. De derby der lage landen stelt echter nooit teleur.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie