De Mos voorspelt Klassieker: “Ajax geeft Feyenoord pak slaag”

Door Stefan van Buren


De Mos voorspelt Klassieker: “Ajax geeft Feyenoord pak slaag”

Zondag staat de enige echte Klassieker van Nederland op het programma: Ajax – Feyenoord. Onze huisanalist Aad de Mos voorspelt in de podcast Twee Viertje met Aad een zekere overwinning voor de Amsterdammers. “Ajax thuis tegen Feyenoord is altijd een zekerheidje.”

Een zekerheidje

De planning van deze Klassieker geeft Ajax volgens De Mos een uitgelezen mogelijkheid om te winnen. “Ajax speelde dinsdag en krijgt dan vier dagen rust. Feyenoord heeft maar twee dagen rust. Vorige week heeft Ajax vrijdag gespeeld, Feyenoord speelde pas zondag. Feyenoord krijgt een pak slaag, alleen al op basis van de oneerlijkheid wat betreft de rustdagen. Dat kan Feyenoord niet opbrengen na Partizan. Tenzij Ten Hag het durft om met de b-ploeg te beginnen.”

Ajax is momenteel niet in de beste vorm. De ploeg van Erik ten Hag was tegen Go Ahead Eagles, RKC Waalwijk en Cambuur geen schim van zichzelf en verloor deze week in de Champions League van Benfica. Maar De Mos verwacht geen problemen tegen Feyenoord. “Ajax tegen Feyenoord is een wedstrijd die voor Ajax altijd goed uitpakt, ik kan me zelf nog een wedstrijd herinneren met een acht-twee overwinning tegen Feyenoord. Ajax thuis tegen Feyenoord is altijd een zekerheidje.”

Ajax - Feyenoord
Ajax wint
1.40

 

Goede voorspellingen

De Mos geniet momenteel volop van het voetbal. Het seizoen loopt op zijn einde en in de komende weken zullen de prijzen worden verdeeld. “Het gaat nu eindelijk spannend worden. We zitten in de mooiste fase, Moneytime, de knock-out fase. Laten we hopen op net zoveel goede voorspellingen als de afgelopen periode. De bloemen liggen op de eindstreep.”

Meer Raad van Aad

Aad voorspelt: “Manchester City gaat de treble winnen”

Manchester City en Manchester United strijden om de FA Cup. Aad de Mos geeft Erik ten Hag een kleine kans: “City is favoriet”

Knotsgekke slotdag op komst: “Ajax naar de Conference League”

Er staat zondag veel op het spel in de laatste speelronde in de Eredivisie. Aad de Mos denkt dat Ajax als verliezer uit het weekend komt.

“AZ werd overlopen; kleine kans om de finale te halen”

Aad de Mos geeft AZ een kleine kans om de finale van de Conference League te halen. Hij verwacht een moeilijke return tegen West Ham.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie