De Mos voorspelt Klassieker: “Ajax geeft Feyenoord pak slaag”

Door Stefan van Buren


De Mos voorspelt Klassieker: “Ajax geeft Feyenoord pak slaag”

Zondag staat de enige echte Klassieker van Nederland op het programma: Ajax – Feyenoord. Onze huisanalist Aad de Mos voorspelt in de podcast Twee Viertje met Aad een zekere overwinning voor de Amsterdammers. “Ajax thuis tegen Feyenoord is altijd een zekerheidje.”

Een zekerheidje

De planning van deze Klassieker geeft Ajax volgens De Mos een uitgelezen mogelijkheid om te winnen. “Ajax speelde dinsdag en krijgt dan vier dagen rust. Feyenoord heeft maar twee dagen rust. Vorige week heeft Ajax vrijdag gespeeld, Feyenoord speelde pas zondag. Feyenoord krijgt een pak slaag, alleen al op basis van de oneerlijkheid wat betreft de rustdagen. Dat kan Feyenoord niet opbrengen na Partizan. Tenzij Ten Hag het durft om met de b-ploeg te beginnen.”

Ajax is momenteel niet in de beste vorm. De ploeg van Erik ten Hag was tegen Go Ahead Eagles, RKC Waalwijk en Cambuur geen schim van zichzelf en verloor deze week in de Champions League van Benfica. Maar De Mos verwacht geen problemen tegen Feyenoord. “Ajax tegen Feyenoord is een wedstrijd die voor Ajax altijd goed uitpakt, ik kan me zelf nog een wedstrijd herinneren met een acht-twee overwinning tegen Feyenoord. Ajax thuis tegen Feyenoord is altijd een zekerheidje.”

Ajax - Feyenoord
Ajax wint
1.40

 

Goede voorspellingen

De Mos geniet momenteel volop van het voetbal. Het seizoen loopt op zijn einde en in de komende weken zullen de prijzen worden verdeeld. “Het gaat nu eindelijk spannend worden. We zitten in de mooiste fase, Moneytime, de knock-out fase. Laten we hopen op net zoveel goede voorspellingen als de afgelopen periode. De bloemen liggen op de eindstreep.”

Meer Raad van Aad

De Mos voorspelt: “Pasveer keept voor Oranje op het WK”

Aad de Mos denkt dat Remko Pasveer namens Nederland zal keepen tijdens het WK in Qatar. Zo laat hij weten in de podcast Twee Viertje met Aad.

Aad de Mos: “Brobbey heeft totaal geen recht van spreken”

Brian Brobbey is niet tevreden als bankzitter. De Mos heeft advies voor Alfred Schreuder: “Hij moet níét naar Brian Brobbey luisteren!”

De wedtips van Aad de Mos leverden dit seizoen ruim €1000 op!

We nemen afscheid van onze huisanalist Aad de Mos. De meestervoorspeller gaf wekelijks wedtips, die in totaal € 1171,10 opleverden! Lees meer!

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie