De Mos waarschuwt Oranje: “Senegal wint van ons”

Door Stefan van Buren


De Mos verwacht moeilijk WK voor Oranje: “Senegal wint van ons”

De WK-loting leek goed uit te vallen voor Oranje. Tegenstanders Qatar, Senegal en Ecuador zijn op papier een slag minder dan het Nederlands elftal. Maar Aad de Mos waakt voor onderschatting. Hij verwacht dat Oranje het lastig gaat krijgen. Onze meestervoorspeller spreekt ook zijn favoriet voor de WK-winst uit: Brazilië.

Vervelende loting

“Oranje heeft een vervelende loting. Die zogenaamde kleine landjes, daar kun je veel fouten tegen maken. De motivatie die kan ook wel eens ontbreken”, stelt De Mos in onze podcast Twee Viertje met Aad. “Kijk maar naar de resultaten van Qatar, dat is een heel goed elftal. Weinig mensen kennen Qatar. Ik heb wel een paar keer tegen ze mogen spelen. De omstandigheden zijn altijd in het voordeel van Qatar.”

Ook Senegal is volgens De Mos een moeilijke tegenstander. Hij verwacht zelfs dat Nederland een negatief resultaat gaat boeken tegen de winnaar van de Afrika Cup. “Je hoeft geen kenner te zijn om te weten dat Senegal een levensgevaarlijke tegenstander is. Nederland gaat niet van hen winnen. Daar ben ik van overtuigd. Ik zet mijn geld op Senegal, dan kan ik er veel geld voor terugkrijgen.”

 

Nederland - Senegal
Senegal wint
5.00

 

Aads favoriet: Brazilië

Onze huisanalist sprak eerder al uit dat Oranje volgens hem niet bij de favorieten van het WK hoort. De Mos verwacht dat een Zuid-Amerikaans land met de titel aan de haal gaat. “Ik zou zeggen Brazilië. Die zijn  ongeslagen gebleven met hele vervelende wedstrijden in Zuid-Amerika. Als je het spelersmateriaal en de kwaliteiten van de coach ziet, denk ik dat zij het beste bestand zijn op dit moment.”

 

WK Qatar
Brazilië wordt wereldkampioen
5.50

Meer Raad van Aad

De wedtips van Aad de Mos leverden dit seizoen ruim €1000 op!

We nemen afscheid van onze huisanalist Aad de Mos. De meestervoorspeller gaf wekelijks wedtips, die in totaal € 1171,10 opleverden! Lees meer!

Vooruitblikken met Aad de Mos: “PSV favoriet voor de titel”

In de laatste aflevering van Twee Viertje bespreekt Aad De Mos het nieuwe Eredivisie seizoen. De meestervoorspeller ziet PSV als favoriet.

“Oranje moet zich nederig opstellen op WK”

Aad de Mos waarschuwt Oranje voor de tegenstanders op het WK. Ook wijst onze meestervoorspeller de verwachte wereldkampioen aan.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie