De Mos waarschuwt Oranje: “Senegal wint van ons”

Door Stefan van Buren


De Mos verwacht moeilijk WK voor Oranje: “Senegal wint van ons”

De WK-loting leek goed uit te vallen voor Oranje. Tegenstanders Qatar, Senegal en Ecuador zijn op papier een slag minder dan het Nederlands elftal. Maar Aad de Mos waakt voor onderschatting. Hij verwacht dat Oranje het lastig gaat krijgen. Onze meestervoorspeller spreekt ook zijn favoriet voor de WK-winst uit: Brazilië.

Vervelende loting

“Oranje heeft een vervelende loting. Die zogenaamde kleine landjes, daar kun je veel fouten tegen maken. De motivatie die kan ook wel eens ontbreken”, stelt De Mos in onze podcast Twee Viertje met Aad. “Kijk maar naar de resultaten van Qatar, dat is een heel goed elftal. Weinig mensen kennen Qatar. Ik heb wel een paar keer tegen ze mogen spelen. De omstandigheden zijn altijd in het voordeel van Qatar.”

Ook Senegal is volgens De Mos een moeilijke tegenstander. Hij verwacht zelfs dat Nederland een negatief resultaat gaat boeken tegen de winnaar van de Afrika Cup. “Je hoeft geen kenner te zijn om te weten dat Senegal een levensgevaarlijke tegenstander is. Nederland gaat niet van hen winnen. Daar ben ik van overtuigd. Ik zet mijn geld op Senegal, dan kan ik er veel geld voor terugkrijgen.”

 

Nederland - Senegal
Senegal wint
5.00

 

Aads favoriet: Brazilië

Onze huisanalist sprak eerder al uit dat Oranje volgens hem niet bij de favorieten van het WK hoort. De Mos verwacht dat een Zuid-Amerikaans land met de titel aan de haal gaat. “Ik zou zeggen Brazilië. Die zijn  ongeslagen gebleven met hele vervelende wedstrijden in Zuid-Amerika. Als je het spelersmateriaal en de kwaliteiten van de coach ziet, denk ik dat zij het beste bestand zijn op dit moment.”

 

WK Qatar
Brazilië wordt wereldkampioen
5.50

Meer Raad van Aad

Nederlands succes in Europa? “Feyenoord verslaat Roma, AZ kans op finale”

Feyenoord en AZ bekeren Europees verder. Meestervoorspeller Aad de Mos ziet een positieve toekomst in zijn glazen bol.

Meestervoorspeller De Mos voorspelt: “Ajax wint Klassieker”

Heel voetbalminnend Nederland heeft het erover: Ajax en Feyenoord staan zondag tegenover elkaar. Aad de Mos denkt dat Ajax wint.

‘Ajax of PSV op weg naar Europa League-winst’

Aad de Mos denkt dat Ajax of PSV de Europa-league kan winnen. Dat vertelt de oud-trainer van beide clubs in de podcast Twee Viertje met Aad.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie