De volgende bookmaker is op komst: Circus Sport

Door Stefan van Buren


Binnenkort kunnen we in Nederland ook wedden bij Circus Sport

De Nederlandse Kansspelautoriteit krijgt nog altijd nieuwe aanvragen voor licenties binnen van bookmakers. Het verzoek van Bet777 werd onlangs goedgekeurd en binnenkort kunnen we waarschijnlijk ook Circus Sport verwachten. De Belgische bookmaker bereid zich voor op een lancering in Nederland.

Circus heeft al een Nederlandse website aangemaakt. Daarop is tot nu toe alleen de tekst ‘Coming soon’ te zien. Wij van OnlineWedden24.com verwachten dat Circus op 1 maart de vergunning zal kregen van de Ksa en daarna snel live gaat.

Net als Bet777 is Circus afkomstig uit België. Deze bookmaker is bij onze zuiderburen al jaren actief, heeft meerdere wedhallen en is sponsor van de Tour de France. De gebruikerservaring op de website wordt door veel bezoekers als positief ervaren, dus we kunnen uitkijken naar hun komst naar Nederland.

Circus sportsbook

Het aanbod van Circus bevat vele sporten, zoals voetbal, tennis, basketball, Esports, ijshockey en veel meer. Op de Belgisch website ziet het sportsbook er als volgt uit:

Sportsbook Circus

Laatste Nieuws

Verbod op gokreclames uitgesteld

Ongerichte gokreclames zouden vanaf 1 januari 2023 verboden worden, maar dit wordt uitgesteld. Minister Weerwind noemt maart 2023 als nieuwe datum.

Super Saturday: topwedstrijden in Duitsland en Italië

Genoeg om van te genieten zaterdag: zowel Bayern München – Borussia Dortmund als Juventus – AC Milan. Wij beschouwen voor op deze topduels.

‘Betfirst gaat deze maand live in Nederland’

Betfirst staat op het punt om terug te keren in Nederland. De gokwebsite probeert via de Kanspelautoriteit (Ksa) een licentie te krijgen.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie