De wedstrijd van dit weekend: Liverpool – Manchester United!

Door Stefan van Buuren


De huidige nummer een tegen de beste Engelse ploeg uit de geschiedenis!

LIVERPOOL – Liverpool dat momenteel bovenaan staat op het hoogste niveau van het Engelse voetbal gaat het opnemen tegen de recordhouder: Manchester United. Zondagmiddag om 17:00 zal op Anfiel afgetrapt worden voor een prachtig affiche. Liverpool, dat eerste staat en nog niet verloren heeft dit seizoen lijkt als favoriet aan de aftrap te beginnen. Manchester United staat slechts zesde, met nu al zestien punten achterstand op de koploper.

Liverpool
Met slechts zes doelpunten tegen en nog nul nederlagen lijkt Liverpool dat sinds vorig weekend de koppositie heeft overgenomen de favoriet in deze wedstrijd. De laatste keer dat er punten verspeeld werden was in de uitwedstrijd bij Arsenal, toen het 1-1 werd dik een maand geleden. Liverpool is de laatste jaren sowieso weer een beetje de opkomende ploeg. Hoewel er al jaren geen nationale prijzen meer gewonnen zijn -het laatste kampioenschap dateert uit 1990- is de kans zeker aanwezig dat dat dit jaar wel gaat gebeuren. De meest recente prijs dateert uit 2006, toen de FA cup werd gewonnen. Het jaar daarvoor wonnen ze de Champions League. Oftewel; ze zijn hongerig naar een nieuwe prijs!

 

Winst Liverpool levert je 1.60x je inzet op!

Manchester United
De huidige vorm van de ploeg van Jose Mourinho is niet om over naar huis te schrijven. Hoewel ze knap gelijk wisten te spelen tegen Arsenal is het dit seizoen nog niet veel goeds. Waar ze nu na zestien speelronde de zesde plek bezetten met 26 punten, stonden ze vorig jaar op hetzelfde moment tweede met 35 punten. Jose Mourinho staat hierom dan ook flink onder druk. De man die normaal alles wat hij aanraakt in goud verandert en ook zo ongeveer overal prijzen pakt, krijgt het dit seizoen bij United maar niet klaagespeeld. Het is daarom van belang voor het behouden van zijn baan om elk mogelijke punt te halen, anders kan hij vrezen voor zijn baan.

5.50x je inzet als het Mourinho lukt om te winnen in Liverpool!

Historie
Als er naar het verleden gekeken wordt dan lijkt Manchester United de favoriet. Van de in totaal 59 gespeelde wedstrijden is de overwinning dertig keer naar de Mancunians gegaan. Liverpool won achttien keer en elfmaal werd het gelijk. De meest recente wedstrijd die tussen deze twee ploegen gespeeld werd was 28 juli van dit jaar. Toen won Liverpool op neutraal terein de veredelde oefenwedstrijd met 1-4 met goals van Mane, Sturridge, Ojo en Shaqiri. Het doelpunt wat Pereira maakte namens Manchester mocht niet baten. Maar de laatste keer dat Liverpool wist te winnen in competitieverband dateert al van wat langer geleden. Dit was namelijk 16 maart 2014. Destijds waren het Steven Gerrard (twee penalties) en Luis Suarez die het verschil wisten te maken. Deze spelers spelen er niet meer, maar ze zijn wel vervangen door andere toppers. Niemand weet wat de uitslag zal worden, maar de bookmakers van betsson hebben er wel een duidelijke verwachting van! De odds:

Winst Liverpool: 1.60x
Gelijkspel: 4.00x
Winst Manchester United: 5.50x

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie