Dick Advocaat is de nieuwe Koning TOTO

Door Stefan van Buren


Ruzie bij VI Vandaag blijkt inderdaad gespeeld

Wat wij vrijdag al vermoedden, blijkt inderdaad waar: de ruzie tussen Dick Advocaat en Wilfred Genee was gespeeld als een reclamestunt voor TOTO. Op deze manier trok VI Vandaag de aandacht voor de bookmaker om nu Dick Advocaat te presenteren als de nieuwe Koning TOTO.

Een partij ellende

Tijdens de aflevering van maandag kwamen de heren van VI terug op het gespeelde incident van de uitzending ervoor. “Ik heb een partij ellende over me heen gekregen”, opende Genee. “Ik werd het hele weekend bejaagd langs het voetbalveld en in de supermarkt. Mensen waren heel erg boos.”

Johan Derksen sprong de presenator bij: “Het leuke is dat Dick geweldig zijn zakken heeft gevuld aan dit incident.” Dat blijkt niet waar, want volgens Genee neemt Dick Advocaat de rol van Koning TOTO op zich voor het goede doel. Hij maakt zijn verdiensten over naar Support Casper, de foundation van Casper van Eijck die onderzoek doet naar alvleesklierkankeronderzoek.

Een grap

Genee legt uit hoe de reclamestunt werd bedacht. “De TOTO zei tegen ons: ‘Maak alvast een grapje richting de commercial. Dat vinden mensen vast leuk.’ Nou, dat hebben we ontzettend leuk gevonden dit weekend.”

Vervolgens wordt de nieuwe TOTO-reclame getoond. In onderstaande video kun je deze direct bekijken:

Laatste Nieuws

Verbod op gokreclames uitgesteld

Ongerichte gokreclames zouden vanaf 1 januari 2023 verboden worden, maar dit wordt uitgesteld. Minister Weerwind noemt maart 2023 als nieuwe datum.

Super Saturday: topwedstrijden in Duitsland en Italië

Genoeg om van te genieten zaterdag: zowel Bayern München – Borussia Dortmund als Juventus – AC Milan. Wij beschouwen voor op deze topduels.

‘Betfirst gaat deze maand live in Nederland’

Betfirst staat op het punt om terug te keren in Nederland. De gokwebsite probeert via de Kanspelautoriteit (Ksa) een licentie te krijgen.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie