Gerucht: ‘BetCity mogelijk overgenomen door oude bekende’

Door Stefan van Buren


Betsson of de Kindred Group van Unibet zou interesse hebben in BetCity

OnlineWedden24 heeft de hand weten te leggen op sensationeel nieuws. Volgens ingewijde bronnen uit de gokwereld is er een bod gedaan op BetCity. De geïnteresseerde partij is naar verluidt een oude bekende.

Vermoedelijk zou het Betsson of de Kindred Group zijn. Beiden zijn eerder actief geweest in Nederland op het moment dat de markt voor kansspelen nog niet gelegaliseerd was. Vanwege die illegale praktijken hebben Betsson en Kinded Group, het bedrijf achter Unibet, als straf een afkoelingsperiode gekregen van de Kansspelautoriteit.

Betsson wil dit jaar live in Nederland

Betsson bereid een licentieaanvraag voor en zal die in februari 2022 indienen. Dan zou het Zweedse beursgenoteerde gokbedrijf in augustus 2022 online weddenschapen mogen aanbieden in Nederland. Betsson heeft verschillende eigen merken, maar een overname van BetCity zou ook een optie zijn om de verloren voorsprong via dit al actieve merk weer terug te pakken.

Gaat Unibet samen met BetCity?

Het meest bekende merk van de Kindred Group in Nederland was Unibet, waar vele Nederlandse spelers gebruikt van maakte. Na de veranderingen in de wet kreeg ook Unibet een afkoelingsperiode opgelegd, die mogelijk op 1 april 2022 komt te vervallen.

Een tweede gerucht wijst erop dat het de Kindred Group is die een bod heeft gedaan op BetCity. Eerder deze maand kwam naar buiten dat BetCity de nieuwe shirtsponsor van AZ wil worden, maar wij hadden eerder al gehoord dat Unibet een overeenkomst had gesloten met AZ. Wie weet komt het straks op hetzelfde neer als deze merken samengaan.

Laatste Nieuws

Nederlandse Loterij is de komende 10 jaar hoofdsponsor van TeamNL

Nederlandse Loterij heeft zich voor de komende tien jaar verbonden aan TeamNL. De aanbieder van kansspelen is de eerste hoofdsponsor ooit.

De Mos voorspelt: “Pasveer keept voor Oranje op het WK”

Aad de Mos denkt dat Remko Pasveer namens Nederland zal keepen tijdens het WK in Qatar. Zo laat hij weten in de podcast Twee Viertje met Aad.

Franse overheid wil Zebet overnemen

ZEturf, in Nederland actief met Zebet, wordt mogelijk van de Franse overheid. De Franse nationale loterij heeft de onderhandelingen geopend.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie