LiveScore Bet kondigt grote welkomstbonus aan

Door Stefan van Buren


LiveScore Bet kondigt grote welkomstbonus aan 

LiveScore Bet heeft van zich laten horen. De Engelse bookmaker is de enige licentiehouder van de eerste Nederlandse lichting die nog niet live is gegaan, maar werkt achter de schermen hard om de website te lanceren. Ze lijken op de goede weg, want de welkomstbonus is nu bekendgemaakt.

LiveScore Bet is één van de eerste tien vergunninghouders die op 29 september 2021 toestemming kregen van de Kansspelautoriteit (Ksa) om online kansspelen aan te bieden in Nederland. De operator had niet verwacht dat dit zo snel zou gaan en was niet voorbereid op de livegang. Maar nu worden er stappen in de goede richting gezet.

Op de website van LiveScore Bet worden de plannen van de bookmaker bekendgemaakt met vernoeming van de welkomstbonus. Er staat: “De geruchten kloppen…We lanceren een sportsbook in Nederland en geven jou… *€100 AAN GRATIS WEDDENSCHAPPEN.”

Aad de Mos podcast

*Belangrijke voorwaarden

Om de welkomstbonus als eerste te bemachtigen kun je je nu alvast inschrijven bij LiveScore Bet Nederland met je naam en e-mailadres. Als je de inschrijving voor 31 december voltooit, krijg je een herinnering wanneer LiveScore Bet in het nieuwe jaar live gaat. Bij je eerste storting van minimaal €1 kun je €100 aan gratis weddenschappen scoren. Voorwaarden hiervoor zijn dat je minstens 25 jaar oud bent, woonachtig in Nederland en niet staat ingeschreven in het CRUKS-register.

Let op: je kunt echt maar tot 31 december 23.59 uur aanspraak maken op de bonus. Latere inschrijvingen komen niet in aanmerking voor de LiveScore Bet bonus. Ga dus snel naar de pagina om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en deze grote welkomstbonus te bemachtigen. Klik hier voor de link en alle Terms and Conditions op de website van LiveScore Bet.

De gratis weddenschappen zijn voor eenmalig gebruik en kunnen alleen worden geclaimd door nieuwe spelers. Een andere voorwaarde is dat inzetten moeten worden gedaan op sportwedstrijden met winkansen van 1/100 of hoger.

Naar verwachting zal de Nederlandse website van LiveScore Bet in januari van het nieuwe jaar live gaan.

Laatste Nieuws

Nederlandse Loterij is de komende 10 jaar hoofdsponsor van TeamNL

Nederlandse Loterij heeft zich voor de komende tien jaar verbonden aan TeamNL. De aanbieder van kansspelen is de eerste hoofdsponsor ooit.

De Mos voorspelt: “Pasveer keept voor Oranje op het WK”

Aad de Mos denkt dat Remko Pasveer namens Nederland zal keepen tijdens het WK in Qatar. Zo laat hij weten in de podcast Twee Viertje met Aad.

Franse overheid wil Zebet overnemen

ZEturf, in Nederland actief met Zebet, wordt mogelijk van de Franse overheid. De Franse nationale loterij heeft de onderhandelingen geopend.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie