LiveScore Group ontvangt investering van 57 miljoen euro

Door Stefan van Buren


LiveScore Group ontvangt investering van 57 miljoen euro

De LiveScore Group heeft grootste plannen met zijn gokwebsites. Het bedrijf achter de websites LiveScore, LiveScore Bet en Virgin Bet heeft een investeerder gevonden die maar liefst 57 miljoen euro overmaakt om de merken te helpen groeien.

Wereldwijde groei

Het Zwitserse media- en technologiebedrijf Ringier AG heeft een investering gedaan van 50 miljoen pond, omgerekend 57 miljoen euro. Het geld zal worden gebruikt om de websites van LiveScore Group wereldwijd bekender te maken en uit te breiden. De bedrijven melden dat de investering deze doelen sneller mogelijk maakt.

In een gezamenlijk statement lichten Ringier AG en de LiveScore Group de samenwerking toe. “De deal zal de groei stimuleren van de toonaangevende merken LiveScore, LiveScora Bat en Virgin Bet omvat. (…) De nieuwe strategische investering in LiveScore Group zal met name de groei versnellen in belangrijke Centraal- en Oost-Europese gebieden.”

Reactie CEO

Sam Saci, CEO van de LiveScore Group, spreekt van een historisch moment in de geschiedenis van zijn bedrijf. “Dit is een enorm belangrijke dag voor LiveScore Group, omdat we een belangrijke stap voorwaarts zetten na een strategische investering van £ 50 miljoen van Ringier, die ons bedrijf waardeert op £ 500 miljoen. Ringler, met zijn Sports Media Group, is de perfecte partner als we onze expansie naar Centraal- en smaak-Europese gebieden willen versnellen, gezien hun uitstekende experts, activa en relatie.”

LiveScore Bet

De LiveScore Group is een snelgroeiende onderneming in het landschap van media- en iGaming. Het bedrijf werd in 2019 opgericht en is vooral bekend van de website LiveScore.com, waar je tussenstanden kunt vinden van voetbalwedstrijden over heel de wereld. Ook de gokwebsite LiveScore Bet maakt onderdeel uit van het bedrijf.

LiveScore Bet was één van de eerste bookmakers die en online goklicentie ontvingen voor de Nederlandse markt. De website is ook actief in onder meer Engeland en Ierland. Je kunt er overzichtelijk wedden in een gebruiksvriendelijke design met extra aandacht voor live wedden, zoals de naam en achtergrond van het bedrijf al doen vermoeden.

LiveScore Bet bonus

Als je nog geen account hebt bij LiveScore Bet, kun je je met onze Live Score welkomtbonus aanmelden om €50 aan Free Bets te ontvangen (vijf gratis weddenschappen van €10 per stuk). Je moet daarvoor €10 inzetten op een sportweddenschap die een minimale odd heeft van 1.50. Klik op de volgende link om te profiteren en een account aan te maken: LiveScore Bet Bonus Code.

Laatste Nieuws

De Mos: “Wij wedden 8 van de 10 keer goed”

In de podcast Twee Viertje met Aad geeft Aad de Mos zijn visie op de voetbalwereld. Deze week: een buitenlandse coach voor Ajax?

NEC bevestigt keuze voor Unibet als strategisch partner

NEC heeft Unibet gepresenteerd als nieuwe partner tot 2025. De bookmaker was al zichtbaar in het Gofferstadion.

400 amateurclubs hebben reclamebord van BetCity langs het veld

BetCity sponsort niet alleen professionele voetbalclubs. Ook 400 amateurclubs een reclamebord van BetCity langs het veld hebben.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie