NAC Breda in zee met Unibet

Door Stefan van Buren


NAC Breda in zee met Unibet

NAC Breda is de volgende die een samenwerking aangaat met Unibet. De club uit de Keuken Kampioen Divisie en de bookmaker hebben zich tot 2025 aan elkaar verbonden.

Businesspartner

Het partnership tussen NAC en Unibet bevat zowel een commercieel als maatschappelijk aspect. Er zullen initiatieven worden georganiseerd voor supporters en NAC Maatschappelijk, het sociale platform van de club.

Eric Matijsen, commercieel manager NAC Breda, spreekt zijn vreugde uit: “Wij zijn uiteraard positief gestemd over de verwelkoming van Unibet als businesspartner bij NAC. Het feit dat wederom een A-merk zich voor langere tijd wil verbinden aan de club is een positieve ontwikkeling. Wij verwachten een vruchtbare samenwerking met Unibet, waarbij zij tevens NAC Maatschappelijk een steuntje in de rug geven om hen verder te helpen in de ontwikkeling van de projecten.”

Passie

Unibet verbindt zich graag aan NAC vanwege het bijzondere karakter van de club. “De passie en betrokkenheid van NAC en zijn trouwe supporters is ongekend en karakteristiek voor de club”, vertelt Lennart Kessels, General Manager van Unibet Nederland.

“Via Unibet Impact, een programma waarmee Unibet investeert in de Nederlandse sport- en sportcultuur, kunnen we nu met NAC trouwe supporters ondersteunen en de maatschappelijke kracht van sport verder vergroten. We kijken ernaar uit om dit samen met NAC vorm te gaan geven.”

Terugkeer Unibet

NAC is niet de eerste club waar Unibet een sponsorovereenkomst mee sluit. Ook Ajax, AZ, De Graafschap en Telstar verbonden zich ook al aan de populaire bookmaker. Unibet keerde op 8 juni terug op de Nederlandse gokmarkt nadat het een vergunning kreeg om online kansspelen aan te bieden.

 

Laatste Nieuws

Chelsea krijgt bezoek van Tottenham in Londense Derby

Chelsea treft koploper Tottenham Hotspur in een Londense Derby. Kan Antonio Conte van zijn oude ploeg winnen?

Eredivisie: Pakken Ajax, PSV en Feyenoord de tweede zege op rij?

Gaan Ajax, PSV en Feyenoord ook hun tweede wedstrijd winnen? Lees onze voorbeschouwing om te wedden op de Eredivisie.

Mendes da Silva opgepakt vanwege Edobet, drugshandel en witwassen

David Mendes da Silva is opgepakt door de politie. De oud-international wordt in verband gebracht met Edobet, drugshandel en witwassen.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie