Ook FC Volendam slaat handen ineen met BetCity

Door Stefan van Buren


Ook FC Volendam slaat handen ineen met BetCity

FC Volendam heeft BetCity gepresenteerd als Premium Partner. De voetbalclub uit de Keuken Kampioen Divisie en de Nederlandse bookmaker gaan een samenwerking aan tot het einde van het seizoen. Eerder kondigde Vitesse een soortgelijke samenwerking aan.

Zichtbaarheidspakket

Vrijdagavond werd de deal tussen Volendam en BetCiy beklonken, voorafgaand aan de wedstrijd met Jong FC Utrecht. BetCity gaat bij FC Volendam gebruik maken van een groot zichtbaarheidspakket, met onder andere ledboarding, fysieke boarding langs het speelveld en enkele businessseats.

Jan Smit, zanger en commercieel directeur van FC Volendam, is blij met de samenwerking. “Vanaf het eerste gesprek voelde ik een wederzijds vertrouwen. Dat voelt goed én smaakt naar meer”, zo vertelde Smit op de website van de club.

Dezelfde ambitie

En ook vanuit BetCity klonken natuurlijk lovende woorden. “De ambitie van FC Volendam spreekt ons enorm aan”, vertelde Robert Kooiman, marketing directeur van BetCity.nl. “De club wil hogerop. BetCity.nl is pas net gestart en heeft dezelfde ambitie. Daarnaast is FC Volendam een club die over het algemeen sympathie opwekt bij de gemiddelde voetbalfan. Ook waren de gesprekken met de club prettig. Dat alles maakt de samenwerking met FC Volendam een goede match.”

Zou Kooiman zijn geld inzetten op een promotie van de nieuwe partner? “Ik schat de kans op promotie op 90%. Als je dat zou uitdrukken in een quotering, dan kom je op 1,11. Het ziet er voor de club natuurlijk erg goed uit.”

Laatste Nieuws

Nederlandse Loterij is de komende 10 jaar hoofdsponsor van TeamNL

Nederlandse Loterij heeft zich voor de komende tien jaar verbonden aan TeamNL. De aanbieder van kansspelen is de eerste hoofdsponsor ooit.

De Mos voorspelt: “Pasveer keept voor Oranje op het WK”

Aad de Mos denkt dat Remko Pasveer namens Nederland zal keepen tijdens het WK in Qatar. Zo laat hij weten in de podcast Twee Viertje met Aad.

Franse overheid wil Zebet overnemen

ZEturf, in Nederland actief met Zebet, wordt mogelijk van de Franse overheid. De Franse nationale loterij heeft de onderhandelingen geopend.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie