“Oranje moet zich nederig opstellen op WK”

Door Stefan van Buren


“Oranje moet zich nederig opstellen op WK”

Het Nederlands elftal heeft een goede indruk gemaakt in de Nations League. Het team begint vorm te krijgen richting het WK dat in november begint. De groep met Ecuador, Senegal en Qatar lijkt een gelukkige loting, maar Aad de Mos waarschuwt Oranje. Ook wijst onze meestervoorspeller de verwachte wereldkampioen aan voor gokken op het WK 2022

Senegal verdient respect

De Mos ziet in Senegal een moeilijke tegenstander voor de selectie van Louis van Gaal. “Die hebben sowieso meer power, moeten het meer van hun kracht hebben. Ze hebben een aantal bijzondere talenten in het elftal lopen. Denk aan Mané”, aldus De Mos in de podcast Twee Viertje met Aad.

“Senegal is een ploeg die in het verleden iets heeft opgebouwd. Ze hebben ook een geschiedenis en cultuur, kampioen van Afrika geworden, hebben op WK’s favorieten uitgeschakeld, dus dat is niet zo makkelijk. Je moet daar respect voor hebben en je nederig opstellen.”

Nederland - Senegal
Senegal wint
5.00

 

Favoriet voor WK: Brazilië

Gevraagd naar wie het WK in Qatar gaat winnen, wijst De Mos een duidelijke favoriet aan. “Ik zou zeggen Brazilië. Zij zijn ongeslagen gebleven in Zuid-Amerika, daar zitten hele vervelende uitwedstrijden bij. Als je ook het spelersmateriaal ziet en de kwaliteiten van de coach, dan zijn zij het beste land zijn op dit moment. Als ik moet kiezen vandaag, kies ik altijd Brazilië.”

WK Qatar
Brazilië wordt wereldkampioen
5.50

Meer Raad van Aad

Nederlands succes in Europa? “Feyenoord verslaat Roma, AZ kans op finale”

Feyenoord en AZ bekeren Europees verder. Meestervoorspeller Aad de Mos ziet een positieve toekomst in zijn glazen bol.

Meestervoorspeller De Mos voorspelt: “Ajax wint Klassieker”

Heel voetbalminnend Nederland heeft het erover: Ajax en Feyenoord staan zondag tegenover elkaar. Aad de Mos denkt dat Ajax wint.

‘Ajax of PSV op weg naar Europa League-winst’

Aad de Mos denkt dat Ajax of PSV de Europa-league kan winnen. Dat vertelt de oud-trainer van beide clubs in de podcast Twee Viertje met Aad.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie