“Oranje moet zich nederig opstellen op WK”

Door Stefan van Buren


“Oranje moet zich nederig opstellen op WK”

Het Nederlands elftal heeft een goede indruk gemaakt in de Nations League. Het team begint vorm te krijgen richting het WK dat in november begint. De groep met Ecuador, Senegal en Qatar lijkt een gelukkige loting, maar Aad de Mos waarschuwt Oranje. Ook wijst onze meestervoorspeller de verwachte wereldkampioen aan voor gokken op het WK 2022

Senegal verdient respect

De Mos ziet in Senegal een moeilijke tegenstander voor de selectie van Louis van Gaal. “Die hebben sowieso meer power, moeten het meer van hun kracht hebben. Ze hebben een aantal bijzondere talenten in het elftal lopen. Denk aan Mané”, aldus De Mos in de podcast Twee Viertje met Aad.

“Senegal is een ploeg die in het verleden iets heeft opgebouwd. Ze hebben ook een geschiedenis en cultuur, kampioen van Afrika geworden, hebben op WK’s favorieten uitgeschakeld, dus dat is niet zo makkelijk. Je moet daar respect voor hebben en je nederig opstellen.”

Nederland - Senegal
Senegal wint
5.00

 

Favoriet voor WK: Brazilië

Gevraagd naar wie het WK in Qatar gaat winnen, wijst De Mos een duidelijke favoriet aan. “Ik zou zeggen Brazilië. Zij zijn ongeslagen gebleven in Zuid-Amerika, daar zitten hele vervelende uitwedstrijden bij. Als je ook het spelersmateriaal ziet en de kwaliteiten van de coach, dan zijn zij het beste land zijn op dit moment. Als ik moet kiezen vandaag, kies ik altijd Brazilië.”

WK Qatar
Brazilië wordt wereldkampioen
5.50

Meer Raad van Aad

Aad de Mos: “Van Gaal gooit onze mooie naam weg”

Het Nederlands elftal is door naar de volgende ronde, maar Aad de Mos is niet tevreden over het spel. De analist is kritisch op de bondscoach.

Aad de Mos suggereert transfers: “Noppert naar Ajax”

Andries Noppert is uitgegroeid tot de eerste keeper van Oranje. Aad de Mos ziet Noppert wel een transfer maken naar Ajax.

Aad de Mos: “Oranje gaat nog beter spelen”

Aad de Mos blikt terug op Oranje-Senegal, vooruit op Oranje-Ecuador en zingt Viva Hollandia in de karaokebar. “Oranje gaat nog beter spelen.”

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie