Podcast 20: “PSV vertoont Calimero Gedrag”

Door Stefan van Buren


Ajax is de terechte kampioen

Aad de Mos haalt in Podcast aflevering 20 hard uit naar PSV: “calimero gedrag”, zo noemt hij de uithalen in de media van PSV en Schmidt dat PSV kampioen was geworden als het meer had meegekregen van het arbitrale korps uit Zeist in de topwedstrijden. “Ajax heeft het hele seizoen bovenaan gestaan, enkel wordt er vaak de nadruk gelegd op het slot”. Ook gaat de voetbalkenner in op de apotheose onderin de Eredivisie: “ik had niet verwacht dat Heracles dit nog zou laten liggen. Bij Sparta zat alles mee, en dan gaat het lopen.”. Tot slot wijst de Mos een verrassende mogelijke winnaar van de playoffs om de Conference League ticket aan: “Heerenveen kan dat zomaar worden. Het ziet er goed uit daar de laatste wedstrijden. Ze komen er als laatste bij, de verwachtingen zijn laag en zij zijn nu de outsider.”

Conference League finale: “Feyenoord moet alles op Bijlow zetten”
Feyenoord is verplicht alles uit de kast te halen om Justin Bijlow op de been te krijgen. De Nederlandse keeper, die nu nog in de lappenmand zit, is drie slagen beter dan Ofir Marciano, zo gaat de Mos in op de Stalen Snor van de week. “Maar het moet wel medisch verantwoord zijn natuurlijk”. Sowieso zijn er zorgen bij Feyenoord, aangezien ook Kokcu niet okselfris uit de strijd kwam met FC Twente. “Feyenoord gaat op trainingskamp in Portugal, dus even bijkomen en dan komt het wel goed”. Hij verwacht een ongekend spannende wedstrijd.

De Wedtips van deze week van Aad de Mos

Excelsior - Heracles
Beide teams gaan scoren
1.57

Eintracht Frankfurt - Glasgow Rangers
Frankfurt wint binnen 90 minuten
2.35

Heerenveen - AZ
Heerenveen wint
3.80

FC Utrecht - Vitesse
Minder dan 2,5 goals
2.10
Barcelona- Villareal
Barcelona wint
2.30

Laatste Nieuws

Nederlandse Loterij is de komende 10 jaar hoofdsponsor van TeamNL

Nederlandse Loterij heeft zich voor de komende tien jaar verbonden aan TeamNL. De aanbieder van kansspelen is de eerste hoofdsponsor ooit.

De Mos voorspelt: “Pasveer keept voor Oranje op het WK”

Aad de Mos denkt dat Remko Pasveer namens Nederland zal keepen tijdens het WK in Qatar. Zo laat hij weten in de podcast Twee Viertje met Aad.

Franse overheid wil Zebet overnemen

ZEturf, in Nederland actief met Zebet, wordt mogelijk van de Franse overheid. De Franse nationale loterij heeft de onderhandelingen geopend.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie