Podcast Aflevering 19: “Ajax kent geen tussenjaren”

Door Stefan van Buren


Aad de Mos: “Ajax gaat gewoon rustig door volgend seizoen

In alweer Podcast nummer 19 van het Twee Viertje is Aad de Mos als vanouds weer niet van zins om zijn mening onder stoelen of banken te schuiven: “Ajax een tussenjaar?, Welnee joh, die kennen geen tussenjaar!”. Als hoofdredacteur Maikel de Lange van Soccernews hem vraagt naar de terechtheid van het kampioenschap, antwoordt de Mos opnieuw stellig:” Ja, over het gehele seizoen genomen is Ajax de terechte kampioen. Ze zijn door het vertrek van Overmars natuurlijk wel in een lastige spiraal gekomen waardoor PSV opnieuw kon aanhaken, maar de koppositie nimmer kon afpakken”. De scheidsrechterterlijke dwalingen die in het nadeel van PSV werkten in de kraker tegen Ajax, en ook afgelopen weekend tegen Feyenoord wuift de Mos weg: “PSV heeft tegen Willem II thuis ook weer geluk gehad met de arbitrage; over een geheel seizoen genomen zit het je door de bank genomen soms mee en soms tegen.”

Ontknoping van de degradatiestrijd: “Sparta gaat winnen tegen PEC”
Moneytime is meer dan alleen prijzen pakken. Het is ook overleven tegen degradatie. De Mos geniet van de spanning onderin de Eredivisie: “ja dat is toch fantastisch?” Of Sparta erin blijft? Dat weet ik niet, geeft de Mos toe. “Maar tegen PEC zie ik ze thuis winnen.” Willem II en Fortuna gaan waarschijnlijk strijden om wie de promotie/degradatiestrijd moet gaan spelen. Zelfs RKC kan nog degraderen. Toch zie ik RKC en Fortuna zich veilig zullen spelen. Ik vrees voor Willem II en PEC”.

Wedtips van de Week
Naast de tip van Aad voor Sparta (winst op PEC) gaf hij nog 4 wedtips. Deze vind je hieronder. De gehele podcast beluister je bovenaan dit artikel.

Ajax - Heerenveen
Allebei Scoren
1.90

Sparta - PEC Zwolle
Sparta wint
2.37

FC Utrecht - AZ
Minder dan 2,5 goals
2.15

Liverpool - Chelsea
Liverpool wint binnen 90 minuten
1.95

Go Ahead Eagles - Feyenoord
Feyenoord wint
1.65

  Laatste Nieuws

  Nilis: “Voetballers hebben meer risico op gokverslaving”

  Oud-voetballer Arne Nilis deelt zijn ervaringen als gokverslaafde om te voorkomen dat anderen dezelfde fouten maken.

  De Mos: “Brobbey is een verwend jongetje”

  Bij Ajax zijn ze ontevreden over Brian Brobbey. Aad de Mos snapt dat heel goed.

  De Mos: “Wij wedden 8 van de 10 keer goed”

  In de podcast Twee Viertje met Aad geeft Aad de Mos zijn visie op de voetbalwereld. Deze week: een buitenlandse coach voor Ajax?

  0

  Plaats een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Sluiten

  Winkelwagen

  loading icon
  Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie