Profiteer van de Nederlandse clubs op de Europese donderdagavond

Door Stefan van Buren


Profiteer van de Nederlandse clubs op de Europese donderdagavond

De donderdagen zijn een genot voor de Nederlandse voetballiefhebber, met liefst vier clubs uit de Eredivisie die in actie komen tijdens de groepsfases van de Europese toernooien. Bij OnlineWedden24 zetten we de interessantste quoteringen op een rijtje.

PSV – Monaco

PSV - Monaco EL

PSV is vooralsnog de enige Nederlandse afvaardiging in de Europa League, de Eindhovenaren zijn in de groepsfase gekoppeld aan AS Monaco, Real Sociedad en Sturm Graz uit Oostenrijk. PSV mag zichzelf koploper noemen in Groep B van de Europa League, de Eredivisionist speelde gelijk tegen Real Sociedad en won op de afgelopen speldag met 1-4 van Sturm Graz. 

Quoteringen TOTO

AS Monaco is logischerwijs de volgende tegenstander van PSV, op donderdagavond staan de clubs tegenover elkaar in Brabant. Natuurlijk heeft TOTO de quoteringen van deze partij gepubliceerd. PSV wordt gezien als grootste kanshebber voor de eindzege, gekeken naar de odds. Voor elke euro die je inzet kan je bij winst van PSV 2,20 euro verdienen. Als je gaat voor AS Monaco of een gelijkspel in het Philips Stadion, verdrievoudig je de inzet. Voor een eindzege van AS Monaco staat een quotering van 3,00 en een gelijkspel levert je nog meer op per inzet: 3,40. 

Geen verkeerde quoteringen, maar als je voor een echt mooie winst gaat, moet je kijken naar de over/under-weddenschappen. Als je bijvoorbeeld inzet op een 0-0 en dus under 0.5, staat daar een odd van liefst 8,30 tegenover.  

Conference League 

Drie van de vijf Nederlandse deelnemers in Europa komen uit in de nieuwe Conference League. AZ, Feyenoord en Vitesse mogen zich dit seizoen laten zien op het nieuwste podium, dat gaat met wisselend succes. AZ en Feyenoord zijn na twee duels koploper in respectievelijk Groep D en E, Vitesse heeft het lastig met Tottenham Hotspur en Stade Rennes als tegenstander. De Arnhemmers staan vooralsnog op een derde plek in Groep G, wat aan het einde van de rit uitschakeling in Europa zou betekenen.

Cluj – AZ 

Cluj - AZ EL

AZ begon dramatisch aan het seizoen in de Eredivisie en bungelde korte tijd zelfs in de degradatiezone, maar inmiddels heeft de ploeg van trainer Pascal Jansen zichzelf herpakt. Er werden vier zeges op rij geboekt, in twee van die duels werd vijf keer gescoord. Afgelopen weekend was het weer raak tegen FC Utrecht: 5-1.  

Quoteringen TOTO

Door dat vertrouwen bij AZ raden wij aan om de half-time/full-time weddenschap aan te gaan. Hierbij zet je in op het resultaat voor de rust en het eindresultaat. Tegenstander Cluj uit Roemenië won nog niet in de groepsfase van de Europa League en gezien de stijgende lijn in de prestaties van AZ is het niet ondenkbaar dat de Alkmaarders zowel in de eerste 45 minuten als de tweede helft beter zijn dan de tegenstander. Denk jij dat AZ zowel tijdens de rust als aan het einde op voorsprong kan staan? De quotering daarvoor is 3,45. Een interessantere weddenschap dan alleen inzetten op de winst van AZ. Die notering staat relatief laag op 2,17. Voor een winst van Cluj (3,20) of een gelijkspel (3,25) zijn de quoteringen wel interessant. 

Feyenoord – 1. FC Union Berlin 

Feyenoord - Union Berlin EL

Ook voor de Europese wedstrijd van Feyenoord is het interessant om naar de half-time/full-time-weddenschap te kijken. In tegenstelling tot AZ blaakt Feyenoord niet van het zelfvertrouwen en het team komt onder trainer Arne Slot regelmatig pas laat op gang. Met een geweldige odd van 27,00 kan je flink cashen als je slim inzet bij TOTO. Je krijgt die quotering als je inzet op een goede eerste helft van tegenstander 1. FC Union Berlin en een eindzege voor Feyenoord.

Quoteringen TOTO

De quotering voor winst van het Duitse team is ook niet onaardig: 3,00 voor een team dat vijfde staat in de Bundesliga. Dit weekend won FC Union Berlin nog knap met 2-0 van VfL Wolfsburg. Dit zijn de quoteringen voor de winst van Feyenoord (2,18) en een gelijkspel (3,45). 

Vitesse – Tottenham Hotspur 

Vitesse - Tottenham Hotspur EL

Vitesse gaat het zwaar krijgen in de dubbele confrontatie met Tottenham Hotspur. De Champions League-finalist van twee jaar geleden is een serieuze kanshebber op de eindzege in de Conference League, al helemaal omdat manager Nuno Espírito Santo van Tottenham Hotspur niet bang is om sterspelers als Harry Kane en Heung-Min Son in te zetten tijdens de Europese onderonsjes.

Quoteringen TOTO

Voor de dappere speler ligt de quotering van Vitesse (4,25) klaar voor een mooie winstuitkering, misschien onderschat Tottenham Hotspur de Eredivisionist wel. Een gelijkspel levert ook nog een mooie quotering op: 3,85.  

Odds zijn ingevoerd en gecontroleerd op het moment van schrijven en kunnen veranderen na publicatie. Lees hier hoe je odds kunt vergelijken om de beste weddenschappen te vinden.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie