“PSV gedwongen Gakpo te verkopen vanwege financiën”

Door Stefan van Buren


“PSV gedwongen Gakpo te verkopen vanwege financiën”

Aad de Mos zet zijn kanttekening bij de transfer van Cody Gakpo naar Liverpool. Volgens de oud-trainer van PSV had de club een hoger bedrag kunnen krijgen. Zo stelt hij in de nieuwste aflevering van podcast Twee Viertje. “Dat laat zien dat de financiële nood bij PSV hoog was.”

Slechte timing

Gakpo heeft deze winter zijn toptransfer gekregen, maar de timing is volgens De Mos niet perfect. “Hij komt wel op een moment dat het elftal een beetje aan het verdwijnen is. De spirit is er weg en de positie is niet meer dat ze bij de eerste vijf staan. Net als Chelsea. Misschien net even wat te laat gaan verjongen. Ja, dan krijg je ook die ellende allemaal mee misschien wel met een manager die zo gaat vertrekken. Het is niet het moment dat er nou zo veel jonge speler bij komen: ‘We gaan het elftal even verjongen en we kijken niet daar de eerste vijf plekken’. Dus ik weet niet of het moment wel zo goed is om naar Liverpool te gaan.”

In Eindhoven zijn ze blij met de 40 tot 50 miljoen euro die ze ontvangen voor hun zelf opgeleide aanvaller. Ook hier brengt De Mos een nuance aan. Volgens hem had de transfersom hoger kunnen zijn. “Die speler van Shakhtar Donetsk (Mykhailo Mudryk) en zijn manager Nicolini hebben als norm het bedrag van Antony in hun hoofd. Anders gaat hij niet weg. Maar dan kun je nagaan hoe hoog de nood is bij PSV, om uit de rode cijfers te blijven, dat ze genoegen nemen met dat bedrag dat ze nu vangen. Wellicht zijn er afspraken gemaakt tussen Gakpo en PSV, dat ze niet verder zouden gaan dan dit bedrag. Maar ja, PSV is daar blij mee. Gakpo is daar blij mee. Alleen denk ik niet dat Van Nistelrooy blij is dat zijn topscorer midden in het seizoen vertrekt.”

Vervanger zoeken

De financiële situatie van PSV botst met de sportieve ambities, zeker nu er een vervanger voor Gakpo gehaald moet worden. De mogelijkheden zijn beperkt door het gebrek aan budget. “Aan de andere kant hebben ze al enkele spelers, zoals El Ghazi, die op die positie goed uit de voeten kunnen. Ik kan me best goed voorstellen dat een type als Max daar ook wel goed kan spelen. Je moet creatief zijn en niet alleen maar huilen. Je moet doorschakelen. Ik zou dadelijk best eens met Mauro op linksback en Max op linksvoor willen spelen, dan krijgen verdedigers hun handen vol hoor.”

Podcast Twee Viertje met Aad

In de nieuwste aflevering van onze podcast gaat De Mos verder in op de transfer van Daley Blind naar Bayern München, de keepersaankoop van Ajax Gerónimo Rulli en de mogelijke overstap van Ramiz Zerrouki van Twente naar Feyenoord. “Ik zou niet te veel rekenen op Zerrouki als ik Slot was.”

Meer Raad van Aad

Aad voorspelt: “Manchester City gaat de treble winnen”

Manchester City en Manchester United strijden om de FA Cup. Aad de Mos geeft Erik ten Hag een kleine kans: “City is favoriet”

Knotsgekke slotdag op komst: “Ajax naar de Conference League”

Er staat zondag veel op het spel in de laatste speelronde in de Eredivisie. Aad de Mos denkt dat Ajax als verliezer uit het weekend komt.

“AZ werd overlopen; kleine kans om de finale te halen”

Aad de Mos geeft AZ een kleine kans om de finale van de Conference League te halen. Hij verwacht een moeilijke return tegen West Ham.

“Ajax is aangeschoten wild, maar wint wel van AZ”

Ajax en AZ strijden om de derde plek. AZ kan de belangrijke positie overnemen, maar Aad de Mos verwacht niet dat Ajax het weggeeft.

“Cillessen heeft niets meer te zoeken in Oranje”

Aad de Mos veroordeelt Jasper Cillessen voor zijn blunders tegen Vitesse. Ze moeten hem volgens De Mos zijn plek in Oranje kosten.

De Mos: “PSV gaf titel weg, Van der Sar moet opstappen”

Feyenoord ligt op ramkoers om kampioen te worden. Volgens Aad de Mos maken Ajax en PSV het de ploeg van Arne Slot wel heel makkelijk.

Nederlands succes in Europa? “Feyenoord verslaat Roma, AZ kans op finale”

Feyenoord en AZ bekeren Europees verder. Meestervoorspeller Aad de Mos ziet een positieve toekomst in zijn glazen bol.

Meestervoorspeller De Mos voorspelt: “Ajax wint Klassieker”

Heel voetbalminnend Nederland heeft het erover: Ajax en Feyenoord staan zondag tegenover elkaar. Aad de Mos denkt dat Ajax wint.

‘Ajax of PSV op weg naar Europa League-winst’

Aad de Mos denkt dat Ajax of PSV de Europa-league kan winnen. Dat vertelt de oud-trainer van beide clubs in de podcast Twee Viertje met Aad.

“Ajax is favoriet voor de titel in de Eredivisie”

De aanstelling van John Heitinga heeft Ajax goed gedaan. Volgens Aad de Mos zijn de Amsterdammers gewoon weer titelfavoriet.

De Mos: “Brobbey is een verwend jongetje”

Bij Ajax zijn ze ontevreden over Brian Brobbey. Aad de Mos snapt dat heel goed.

De Mos: “Wij wedden 8 van de 10 keer goed”

In de podcast Twee Viertje met Aad geeft Aad de Mos zijn visie op de voetbalwereld. Deze week: een buitenlandse coach voor Ajax?

“Wij speelden met Ajax altijd heel graag in De Kuip”

Volgens Aad de Mos, meestervoorspeller van Nederland, gaat Feyenoord in De Klassieker tegen Ajax een pijnlijke middag beleven.

“Schreuder stevent af op ontslag”

Aad de Mos voelt aan dat de Alfred Schreuder aanstaande zaterdag ontslagen gaat worden. “Dit is niet meer te stoppen.”

Aad geeft raad aan Schreuder: “Geef Kudus vertrouwen”

Aad de Mos werpt in de nieuwe podcastaflevering nog één keer een blik op het WK, maar kijkt daarna vooruit op de transferperiode van Ajax.

“Nederland hoort bij de favorieten voor het EK 2024”

Aad de Mos heeft genoten van de WK-finale, maar is teleurgesteld in het toernooi van Nederland. Hij blijft kritisch op Louis van Gaal.

“Ajax gaat compleet de mist in met Blind”

Volgens De Mos maakt Ajax een fout door Daley Blind deze winter transfervrij te laten vertrekken. “Dit is niet het goede moment”.

De Mos: “Afspraak Gakpo en PSV over transfer”

Cody Gakpo heeft in korte tijd het wereldtoneel veroverd. Aad de Mos raadt de aanvaller aan om met PSV te praten over een transfer.

Aad de Mos: “Van Gaal gooit onze mooie naam weg”

Het Nederlands elftal is door naar de volgende ronde, maar Aad de Mos is niet tevreden over het spel. De analist is kritisch op de bondscoach.

Aad de Mos suggereert transfers: “Noppert naar Ajax”

Andries Noppert is uitgegroeid tot de eerste keeper van Oranje. Aad de Mos ziet Noppert wel een transfer maken naar Ajax.

Aad de Mos: “Oranje gaat nog beter spelen”

Aad de Mos blikt terug op Oranje-Senegal, vooruit op Oranje-Ecuador en zingt Viva Hollandia in de karaokebar. “Oranje gaat nog beter spelen.”

De Mos: “Dit wordt het beste WK ooit”

Aad de Mos wacht met smart op het WK. De meestervoorspeller kijkt uit naar de eerste wedstrijd, duels van Oranje en de topwedstrijden.

Aad de Mos: ‘Stunt in WK-groep Oranje’

In WK Qaadtar bespreken Aad de Mos en SoccerNews-hoofdredacteur Maikel de Lange de kansen voor Oranje en de tegenstanders in poule A.

De Mos: “Bijlow op doel, Simons wordt dé verrassing”

Aad de Mos verwacht dat Justin Bijlow eerste keeper wordt en ziet in Xavi Simons een potentiële verassing van het WK.

WK Qaadtar: “Simons en Frimpong meenemen naar WK”

Aad de Mos heeft zijn WK-selectie al klaar. Hij zou Remko Pasveer thuis laten en Jeremie Frimpong en Xavi Simons meenemen naar Qatar.

Raad van Aad: “PSV wint van Ajax”

Zondag staat de topper in de Eredivisie op het programma. Aad de Mos heeft zijn favoriet vastgesteld. “PSV wint van Ajax.”

Aad de Mos schittert in WK-video’s: “Argentinië mijn favoriet”

Tijdens het WK in Qatar mag Aad de Mos niet ontbreken. De meestervoorspeller is wekelijks te zien in een nieuwe video-serie!

Raad van Aad: “Laat Pasveer, Klaassen en misschien Simons thuis”

Vrijdag maakt Van Gaal de voorselectie voor het WK bekend. Aad de Mos raadt de bondscoach aan een paar spelers niet mee te nemen naar Qatar.

De Mos geen fan van Bassey: “Heeft draaischijf van een Boeing”

De verdediging van Ajax lijkt af en toe op een gatenkaas. Aad de Mos neemt het op voor Blind, maar is kritisch op Bassey.

De Mos: “Schreuder overschat zijn spelers”

Ajax speelt morgen opnieuw tegen Napoli. Onze huisanalist Aad de Mos weet wel de Amsterdammers aan moeten werken: de verdediging.

De Mos voorspelt: “Pasveer keept voor Oranje op het WK”

Aad de Mos denkt dat Remko Pasveer namens Nederland zal keepen tijdens het WK in Qatar. Zo laat hij weten in de podcast Twee Viertje met Aad.

Aad de Mos: “Brobbey heeft totaal geen recht van spreken”

Brian Brobbey is niet tevreden als bankzitter. De Mos heeft advies voor Alfred Schreuder: “Hij moet níét naar Brian Brobbey luisteren!”

De wedtips van Aad de Mos leverden dit seizoen ruim €1000 op!

We nemen afscheid van onze huisanalist Aad de Mos. De meestervoorspeller gaf wekelijks wedtips, die in totaal € 1171,10 opleverden! Lees meer!

Vooruitblikken met Aad de Mos: “PSV favoriet voor de titel”

In de laatste aflevering van Twee Viertje bespreekt Aad De Mos het nieuwe Eredivisie seizoen. De meestervoorspeller ziet PSV als favoriet.

“Oranje moet zich nederig opstellen op WK”

Aad de Mos waarschuwt Oranje voor de tegenstanders op het WK. Ook wijst onze meestervoorspeller de verwachte wereldkampioen aan.

“PSV moet Bergwijn wegkapen voor Ajax”

Oud-trainer Aad de Mos raadt zijn oude club PSV aan om Steven Bergwijn voor de neus van Ajax weg te kapen.

De Mos over Nations league: “Spelers worden geprostitueerd voor het geld”

Aad de Mos vindt dat de FIFA en de UEFA te weinig rekening houden met de spelers, die al veel wedstrijden achter de rug hebben.

De Mos: “Feyenoord gaat finale winnen van AS Roma”

Meestervoorspeller Aad de Mos denkt dat Feyenoord kans maakt om AS Roma te verslaan, al zal het niet makkelijk worden. Lees meer!

De Mos: “Olympique Marseille zal toch doorgaan vrees ik”

Door Stefan van Buren Podcast Twee Viertje Aflevering 18: Tegen Marseille moet je aanvallen" Aad...

De Mos: “Gakpo moet absoluut nog een jaar bij PSV blijven”

Door Stefan van Buren Gakpo is nog niet helemaal klaar voor de Europese Top Cody...

Aad de Mos: “Ajax moet zich zorgen maken”

Ajax verkeert niet in zijn beste vorm. Onze huisanalist Aad de Mos denkt dat de onrust binnen de club effect heeft op de prestaties.

De Mos geeft wedtip: “Ajax wint de bekerfinale”

PSV en Ajax staan tegenover elkaar in de finale van de KNVB Beker. Meestervoorspeller Aad de Mos verwacht dat de beker naar Amsterdam gaat.

De Mos waarschuwt Oranje: “Senegal wint van ons”

Aad de Mos waarschuwt Oranje voor onderschatting. Onze analist ziet moeilijke tegenstanders in de groep. Lees hier zijn favoriet voor het WK!

Aad de Mos: “Voor Van Nistelrooij beter als PSV geen kampioen wordt”

Ruud van Nistelrooij is gepresenteerd als de nieuwe coach van PSV. Volgens Aad de Mos wordt de oud-spits in het diepe gegooid. Lees meer!

3 uit 3: De Mos voorspelt interlands goed!

Meestervoorspeller Aad de Mos is in topvorm. Bij de eerste interlands van deze week voorspelde hij alles goed. Wed nu mee met Aad!

De Mos: “Oranje hoort niet bij de favorieten voor het WK”

Aad de Mos geeft Oranje weinig kans om het WK in Qatar te winnen. De oud-trainer voorspelt vier andere landen als de grootste kanshebbers.

De Mos voorspelt Klassieker: “Ajax geeft Feyenoord pak slaag”

Zondag staat de enige echte Klassieker van Nederland op het programma: Ajax – Feyenoord. Onze huisanalist Aad de Mos verwacht een zekere overwinning voor de Amsterdammers.

De Mos adviseert PSV en vindt hype Veerman onterecht

Aad de Mos adviseert PSV over de aanpak tegen FC Kopenhagen en spreekt zich uit over de hype rond Joey Veerman. Lees het hier!

De Mos: “Ajax moet Karlsson en Wijndal halen”

Aad de Mos zou Karlsson en Wijndal aanraden bij Ajax. Volgens de analist passen de twee van AZ perfect bij Ajax. Lees meer!

Aad de Mos: “Feyenoord gaat verliezen van Partizan”

Aad de Mos ziet dat Alireza Jahanbakhsh kuipvrees heeft en Arne Slot onder druk komt te staan. Lees meer!

Aad de Mos: “Ajax is arrogant”

Aad de Mos voorspelt dat Ajax wordt uitgeschakeld door AZ. Onze huisanalist ziet dat de Amsterdammers het moeilijk hebben. Luister hier meer!

De Mos: “Mijn onderbuikgevoel laat me nooit in de steek”

Aad de Mos bewijst zich als meestervoorspeller! Hij verdiende al meer dan €300. Deze week geeft hij wedtips voor Europese wedstrijden.

Aad de Mos: “Ajax wint de Champions League”

Door Stefan van Buren Aad de Mos: “Ajax wint de Champions League” Aad de Mos...

Wedtips Aad de Mos: “Einde oefening Schmidt bij verlies PSV”

Door Stefan van Buren Meestervoorspeller Aad de Mos helpt je op weg met veel nieuwe...

Aad de Mos: “Winteraankopen zijn vaak miskopen”

Door Stefan van Buren Aad de Mos is geen fan van winterse transfermarkt: “Vaak miskopen”...

Internationale Raad van Aad: “Haller gaat eerder scoren dan Salah”

Door Stefan van Buren Internationale Raad van Aad: “Haller gaat eerder scoren dan Salah” Aad...

De Mos adviseert PSV-trainer Schmidt: “Ik heb Ajax regelmatig verslagen”

Door Stefan van Buren Aad de Mos adviseert PSV-trainer Roger Schmidt: “Ik heb Ajax regelmatig...

Aad de Mos: “Bazoer is een onbetrouwbare speler”

Door Stefan van Buren Aad de Mos: “Bazoer is een onbetrouwbare speler” Oud-voetbaltrainer Aad de...

Aad de Mos voorspelt kampioen en degradant Eredivisie

Door Stefan van Buren Aad de Mos voorspelt kampioen en degradant Eredivisie Wie kan je...

Eerste podcast met Aad de Mos: “Vinicius is een aanfluiting”

Door Stefan van Buren Onze eerste podcast met Aad de Mos staat online: "Vinicius is...

Het kleurrijke voetballeven van meestervoorspeller Aad de Mos

Door Stefan van Buren Een profiel van Aad de Mos, voetbaltrainer en analist van OnlineWedden24...

OnlineWedden24.com presenteert Aad de Mos als voetbalanalist

Door Stefan van Buren OnlineWedden24.com presenteert Aad de Mos als voetbalanalist Oud-trainer en voetbalanalist Aad...

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie