PSV Kansloos tegen FC Barcelona? Ajax favoriet tegen AEK!

FC Barcelona uit. Je kunt een makkelijkere opponent treffen in de openingswedstrijd Champions League. De vraag is of PSV van de mat wordt gespeeld, of dat er toch nog een wonder bestaat. De Bookmakers zijn in elk geval heel duidelijk: Barcelona wint 9 van de 10 keer. Dat blijkt ook wel uit de extreem lage winstnotering die de Catalanen krijgen van huisbookmaker Betsson: 1.11 (!).

Krijg maar liefst 28x je inzet als je denkt dat PSV het flikt in Camp Nou!
Geloof jij in wonderen? Als je Eindhovenaar en PSV supporter bent wellicht. Emoties kunnen soms de ratio uitwissen. Je moet eigenlijk wel gek zijn om te geloven dat PSV met 3 punten uit Barcelona vertrekt. Maar, ach de bal blijft rond. Je krijgt in elk geval hele mooie value. Betsson heeft een notering van maar liefst 28.00 voor winst PSV genoteerd. Je zou er maar 100 euro op inzetten. Slechts aan de roulette tafel krijg je een grotere return op je inleg. Ook een gelijkspel wordt niet heel hoog ingeschat qua realiteit. Daarvoor hanteert Betsson Sport 11.50.

Overige leuke inzetten
Barcelona wint slechts met 1-0 of PSV wint met 0-1 (Under 1.5 goals): 10.00
Barcelona wint met 3-0: 6.55
Bij rust staat het nog gelijk: 3.55

Ajax favoriet tegen AEK Athene

Leuke notering voor gelijkspel: 5.10ajax aek athene
Ajax speelt woensdagavond al om 18.55 (een nieuwe starttijd geïntroduceerd door de UEFA) thuis tegen AEK Athene. In tegenstelling tot de Eindhovenaren hebben de Amsterdammers dus een relatief gunstige openingswedstrijd. Niet om er even lekker in te komen, in die Champions League. Dat zou onderschatting zijn van de Griekse Kampioen die er om bekend staat in eigen competitie zeer weinig doelpunten tegen te krijgen. De Griekse muur zal dus echt beslecht moeten worden door vliegende aanvallen. Maar, huisbookmaker Betsson verwacht dat Ajax deze klus gaat klaren. Winst Ajax levert 1.41 op, wat laat zien dat Ajax Amsterdam de torenhoge favoriet is. Als Ziyech en consorten er nou echt niet doorheen komen, dan lijkt de kans ook klein dat de Grieken wel zouden scoren. Een gelijkspel levert je in dat geval een leuke notering op: 5.10. Dat is ruim meer dan wat je normaliter van een gelijkspel mag verwachten (vaak tussen de 3 en 3.50 bij redelijk gelijkwaardige opponenten). Als de grieken de punten meenemen in Athene, en je dat goed zou voorspeld hebben, kun je je rijk wedden: 8.60 x je inleg!

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie