“PSV moet Bergwijn wegkapen voor Ajax”

Door Stefan van Buren


“PSV moet Bergwijn wegkapen voor Ajax”

Steven Bergwijn staat in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax. De aanvaller speelt niet bij Tottenham Hotspur, maar schittert ondertussen wel bij Oranje. Oud-trainer Aad de Mos raadt zijn oude club PSV aan om direct tussen beide te komen.

Concurrentie

Dat Bergwijn bij Tottenham niet speelt, is volgens De Mos makkelijk te verklaren. “Er zijn twee betere dan hij, die een hoog rendement hebben en al heel lang samenspelen. Het is een koningskoppel. Op het hoogste niveau, elke drie dagen. Dat zijn Son en Kane”, zo legt De Mos uit in de podcast Twee Viertje met Aad.

Wales - Oranje
Meer dan 2,5 goals
2.00

Zwitserland - Spanje
Zwitserland wint
3.80

 

Meer kapers op de kust

De interesse van Ajax in Bergwijn is al langere tijd bekend, maar volgens De Mos heeft de Oranje-international meer opties, zo hoorde hij van bronnen rondom de speler. “Ik heb zaterdag in het hotel nog gesproken met zijn zaakwaarnemer, Nathan van Kooperen. Hij zegt dat er verschillende kapers op de kust zijn en dat alles nog open ligt. Gelijk heeft de speler en gelijk heeft de makelaar.”

Achter het net vissen

“Als ik PSV was zou ik Bergwijn direct halen, dan zou ik Ajax proberen af te troeven. Ik denk dat Newcastle United, met al het geld dat ze hebben, ook een gegadigde is voor hem”, aldus De Mos, die ziet dat Ajax twijfelt en misschien zijn kans misloopt. “De voorzitter van Spurs is een hele moeilijke man om mee te onderhandelen. Ik denk dat Ajax verdeeld is en gevaar loopt om voor de zoveelste keer achter het net kan vissen.”

Meer Raad van Aad

Aad voorspelt: “Manchester City gaat de treble winnen”

Manchester City en Manchester United strijden om de FA Cup. Aad de Mos geeft Erik ten Hag een kleine kans: “City is favoriet”

Knotsgekke slotdag op komst: “Ajax naar de Conference League”

Er staat zondag veel op het spel in de laatste speelronde in de Eredivisie. Aad de Mos denkt dat Ajax als verliezer uit het weekend komt.

“AZ werd overlopen; kleine kans om de finale te halen”

Aad de Mos geeft AZ een kleine kans om de finale van de Conference League te halen. Hij verwacht een moeilijke return tegen West Ham.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie