RB Leipzig presenteert samenwerking met 888sport

Door Stefan van Buren


RB Leipzig presenteert samenwerking met 888sport

888sport heeft een samenwerking opgezet met RB Leipzig. De naam en het logo van de bookmaker zijn vanaf nu veel te zien in de Red Bull Arena. Het gokbedrijf zal promotie maken in het stadion van de Bundesliga-club en op de digitale kanalen.

888sport is de nieuwe partner van RB Leipzig op het gebied van voorspelling en acties, zoals prijsvragen en andere campagnes. Ook zullen het gokbedrijf en de huidige nummer zeven van Duitsland samen reclames maken. De bookmaker wil hiermee zijn aanwezigheid op de Duitse markt een impuls geven.

RB Leipzig wint de Bundesliga
1001.00

“We zijn erg trots om een ​​langdurige samenwerking aan te gaan met RB Leipzig, één van de meest ambitieuze voetbalclubs in Europa, en om de officiële partner voor sportweddenschappen van Red Bull te worden”, aldus Kieran Spellman, vice-president van 888sport.

Matthias Reichwald, Chief Commercial Officer van RB Leipzig, voegde toe: “888sport is een gevestigd merk dat wil blijven groeien – nationaal en internationaal. Dat komt precies overeen met onze visie en die uitdaging gaan we nu samen aan.”

Komt 888sport ook naar Nederland?

Naast Duitsland is 888sport ook actief in het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Denemarken, Spanje en Oostenrijk. Wij verwachten dat deze bookmaker in de toekomst ook de Nederlandse markt zal betreden. Het zou een mooie aanvulling zijn op de bookmakers die hier al actief zijn.

Laatste Nieuws

Nederlandse Loterij is de komende 10 jaar hoofdsponsor van TeamNL

Nederlandse Loterij heeft zich voor de komende tien jaar verbonden aan TeamNL. De aanbieder van kansspelen is de eerste hoofdsponsor ooit.

De Mos voorspelt: “Pasveer keept voor Oranje op het WK”

Aad de Mos denkt dat Remko Pasveer namens Nederland zal keepen tijdens het WK in Qatar. Zo laat hij weten in de podcast Twee Viertje met Aad.

Franse overheid wil Zebet overnemen

ZEturf, in Nederland actief met Zebet, wordt mogelijk van de Franse overheid. De Franse nationale loterij heeft de onderhandelingen geopend.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie