‘Sneijder volgt voetsporen Van der Meijde naar BetCity’

Door Stefan van Buren


Sneijder volgt voetsporen Van der Meijde naar BetCity

Wesley Sneijder staat op het punt de overstap te maken van TOTO naar BetCity. De recordinternational van het Nederlands elftal zou daar samen met Andy van der Meijde een eigen televisieprogramma krijgen. Dit gerucht bevestigen bronnen aan OnlineWedden24.com.

Primeur van Woerts

Chris Woerts meldde vrijdag 8 april in de uitzending van Vandaag Inside dat Sneijder binnenkort ambassadeur wordt van BetCity. Volgens de sportmarketeer gaat de oud-middenvelder samen met Van der Meijde een team van onsportieve mannen training geven. Woerts lijkt goed geïnformeerd en wij verwachten dat het nieuws snel wordt bevestigd door BetCity, dat de show zal sponsoren.

Reactie Johan Derksen

Johan Derksen reageerde op het idee: “Die twee zijn wel twee characters. Ik kan me voorstellen met die twee, kun je een programma maken. Maar je moet wel het goede idee hebben, wat Van der Gijp zegt. We hebben dat al eens vaker gehad, Rob Jacobs heeft ook wel eens zoiets gedaan met een elftal coachen, dat is nooit echt leuk.”

Koning TOTO

Een andere oud-voetballer die betrokken wordt bij het programma is Sjaak Swart. Opvallend gezien neemt BetCity met Van der Meijde, Sneijder en Swart drie voormalige Koning TOTO’s over. Bij de opstart van BetCity als nieuwe bookmaker sloeg het Nederlandse bedrijf de eerste grote slag met Van der Meijde. Nu volgen de andere twee.

Sneijder exclusief?

Sneijder is overigens ook het gezicht van een online bookmaker uit Turkije, voor wie hij wedstrijden voorspelt. Het is nog de vraag of hij nu exclusief voor BetCity reclame gaat maken.

Laatste Nieuws

Chelsea krijgt bezoek van Tottenham in Londense Derby

Chelsea treft koploper Tottenham Hotspur in een Londense Derby. Kan Antonio Conte van zijn oude ploeg winnen?

Eredivisie: Pakken Ajax, PSV en Feyenoord de tweede zege op rij?

Gaan Ajax, PSV en Feyenoord ook hun tweede wedstrijd winnen? Lees onze voorbeschouwing om te wedden op de Eredivisie.

Mendes da Silva opgepakt vanwege Edobet, drugshandel en witwassen

David Mendes da Silva is opgepakt door de politie. De oud-international wordt in verband gebracht met Edobet, drugshandel en witwassen.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie