‘Sneijder volgt voetsporen Van der Meijde naar BetCity’

Door Stefan van Buren


Sneijder volgt voetsporen Van der Meijde naar BetCity

Wesley Sneijder staat op het punt de overstap te maken van TOTO naar BetCity. De recordinternational van het Nederlands elftal zou daar samen met Andy van der Meijde een eigen televisieprogramma krijgen. Dit gerucht bevestigen bronnen aan OnlineWedden24.com.

Primeur van Woerts

Chris Woerts meldde vrijdag 8 april in de uitzending van Vandaag Inside dat Sneijder binnenkort ambassadeur wordt van BetCity. Volgens de sportmarketeer gaat de oud-middenvelder samen met Van der Meijde een team van onsportieve mannen training geven. Woerts lijkt goed geïnformeerd en wij verwachten dat het nieuws snel wordt bevestigd door BetCity, dat de show zal sponsoren.

Reactie Johan Derksen

Johan Derksen reageerde op het idee: “Die twee zijn wel twee characters. Ik kan me voorstellen met die twee, kun je een programma maken. Maar je moet wel het goede idee hebben, wat Van der Gijp zegt. We hebben dat al eens vaker gehad, Rob Jacobs heeft ook wel eens zoiets gedaan met een elftal coachen, dat is nooit echt leuk.”

Koning TOTO

Een andere oud-voetballer die betrokken wordt bij het programma is Sjaak Swart. Opvallend gezien neemt BetCity met Van der Meijde, Sneijder en Swart drie voormalige Koning TOTO’s over. Bij de opstart van BetCity als nieuwe bookmaker sloeg het Nederlandse bedrijf de eerste grote slag met Van der Meijde. Nu volgen de andere twee.

Sneijder exclusief?

Sneijder is overigens ook het gezicht van een online bookmaker uit Turkije, voor wie hij wedstrijden voorspelt. Het is nog de vraag of hij nu exclusief voor BetCity reclame gaat maken.

Laatste Nieuws

Unibet mag stem Maxim Hartman niet gebruiken in reclames

De Reclame Code Commissie en Unibet stonden tegenover elkaar vanwege een reclame waarbij de stem van Maxim Hartman werd gebruikt.

TonyBet bevestigt grote plannen; volgend jaar pas online

TonyBet zal in 2023 live gaan in Nederland. De website zal veel sportweddenschappen, een live-casino en een uitgebreid spelaanbod bevatten.

Aad de Mos: “Van Gaal gooit onze mooie naam weg”

Het Nederlands elftal is door naar de volgende ronde, maar Aad de Mos is niet tevreden over het spel. De analist is kritisch op de bondscoach.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie