Vooruitblik op speelronde 12 in de Eredivisie

Speelronde 12 – In de Eredivisie wordt dit weekend voor speelronde twaalf afgetrapt. We lichten de wedstrijden van de traditionele top drie toe, met daarbij wat hulpzame wedtips! PSV speelt uit bij De Graafschap, Ajax bezoekt Excelsior en Feyenoord gaat voor de drie punten in Almelo bij Heracles!

De Graafschap – PSV

De eerste ploeg die aan de bak moet is PSV. Zaterdagavond om 19:45 wordt bij de Graafschap het immer doelpuntrijke duel afgewerkt. Van PSV, dat door de Eredivisie heen aan het walsen is, wordt verwacht dat ook dit duel omgezet zal worden in winst. Voor de Graafschap zijn punten hard nodig. Op doelsaldo staan ze nog gestationeerd boven de degradatiestreep, namelijk op de 15de plek. Een opvallende statistiek is dat in de afgelopen vier onderlinge duels er 24x gescoord werd! Dat is gemiddeld 6 doelpunten per wedstrijd! Mocht dit nou weer het geval zijn, dan pak je 4.9x je inzet bij BetssonDe overige odds zijn 1.21x je inzet bij winst PSV, een gelijkspel levert je 7.10x je inzet op. Mocht Excelsior zorgen voor een stuntje, schrijven zij er drie punten bij, dan kan je zelf 11.50x je inzet erbij schrijven!

Excelsior – Ajax

De nummer twee van de Eredivisie gaat op bezoek bij Excelsior. De bookmakers achten Excelsior kansloos in deze wedstrijd; je krijgt slechts 1.15x je inzet als Ajax de drie punten mee weet te nemen naar Amsterdam. Een gelijkspel levert je 8.05x je inzet op. Mocht Excelsior weten te stunten, dan krijg je 17.50x je inzet op je rekening gestort! Zo’n gek idee is het helemaal niet dat Excelsior gaat winnen, gezien de afgelopen onderlinge confrontaties. Op 7 januari 2017 wist Excelsior nog met 1-3 Ajax te verslaan uit in de ArenA. Excelsior zal ook heel hard zijn best gaan doen om Ajax pijn te gaan doen. Hoewel het lijkt alsof ze heel stabiel op de 11de plaats gestationeerd staan, staan ze eigenlijk slechts twee punten voor op de degradatiestreep. Er wordt dus erg veel strijd verwacht deze wedstrijd! Zondag om 14:30 in het Van Donge & De Roo stadion.

Heracles – Feyenoord

De wedstrijd van dit weekend gaat misschien wel tussen de nummers 3 en 4. Feyenoord mag in de afsluitende wedstrijd van dit weekend aantreden in het Polman stadion tegen een van de verrassingen van dit seizoen; Heracles. Heracles beleefde dit seizoen een hele sterke start. Deze reeks is de laatste wedstrijden alleen wat minder geworden. In de afgelopen vijf wedstrijden die ze speelden werd er slechts een gewonnen. Feyenoord wint wel de meeste wedstrijden die ze spelen. Daarbij hebben ze ook een weekend rust gehad; na een minuut werd vorige week de wedstrijd tegen VVV stilgelegd. Deze zal ingehaald worden op 6 december. Mede hierdoor is Feyenoord de grote favoriet bij de bookmakers! Winst van Feyenoord levert je 1.67x je inzet op. Een gelijkspel zal 4.15x je inzet opleveren. Wanneer Heracles thuis weet te winnen, wat helemaal niet onwaarschijnlijk is, kan je 4.65x je inzet bijschrijven op Betsson!

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie