Speler profiteert van free bet en wint bijna 30.000!

Door Stefan van Buren


Speler profiteert van free bet en wint bijna 30.000!

BetCity geeft regelmatig free bets weg in aanloop naar een Eredivisie-weekend. Een welkom cadeau voor de bezoekers van de Nederlandse bookmaker, zeker als je er winst mee behaalt. Eén speler profiteerde dit weekend optimaal van de free bet en won maar liefst € 29.907,28!

Op vrijdag communiceerde BetCity de fee bet. De bookmaker hoopt dat spelers hierdoor blijven terugkeren naar de website om in te zetten. De free bet werd beperkt voor de Eredivisie, maar er konden wel wedstrijden gecombineerd worden. Daar maakte de winnaar van de week gebruik van.

Een gok

De speler met de enorme winst voorspeelde de gehele speelronde aan de hand van 1X2-weddenschappen. Hij nam daarbij een grote gok door te kiezen voor een overwinning van Go Ahead Eagles op Ajax, iets wat zeer onaannemelijk leek, maar wel uitkwam. In totaal gaf de combinatie van de negen wedstrijden een quotering van 5981,56.

Door de free bet van €5 in te zetten de juiste winnaars verdiende de Nederlandse speler €29.907,28! Een geweldig bedrag om op je account te ontvangen, zeker na een inzet zonder risico. Het gebruiken van free bets is niet voor niets een van onze belangrijkste wedtips.

Laatste Nieuws

Verbod op gokreclames uitgesteld

Ongerichte gokreclames zouden vanaf 1 januari 2023 verboden worden, maar dit wordt uitgesteld. Minister Weerwind noemt maart 2023 als nieuwe datum.

Super Saturday: topwedstrijden in Duitsland en Italië

Genoeg om van te genieten zaterdag: zowel Bayern München – Borussia Dortmund als Juventus – AC Milan. Wij beschouwen voor op deze topduels.

‘Betfirst gaat deze maand live in Nederland’

Betfirst staat op het punt om terug te keren in Nederland. De gokwebsite probeert via de Kanspelautoriteit (Ksa) een licentie te krijgen.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie