Terugkeer 888Sport in Nederland loopt vertraging op

Door Stefan van Buren


Terugkeer 888Sport in Nederland loopt vertraging op

888Sport wilde deze maand weer live gaan met een website in Nederland, maar dat gaat niet lukken. De bekende online bookmaker heeft ruim een jaar vertraging opgelopen in het proces om een licentie te krijgen van de Kansspelautoriteit.

888Sport was lange tijd één van de actieve bookmakers in Nederland. De gokwebsite werd sinds 2008 veel bezocht, maar vorig jaar werd 888Sport offline gehaald. De bookmaker werd gestraft voor zijn activiteit in de periode dat online gokken officieel nog niet was toegestaan. In april was de afkoelingsperiode voorbij mochten ze een aanvraag doen om legaal live te gaan.

Licentie laat op zich wachten

Maar het proces van de licentie verloopt moeizamer dan verwacht. De Kansspelautoriteit dwingt online bookmakers en casino’s om zich aan veel regels te houden, onder meer om verantwoord gokken mogelijk te maken. De verwachting is nu dat 888Sport pas in het vierde kwartaal van 2023 live zal gaan.

Als Nederlander kun je op dit moment dus nog niet spelen bij 888Sport. Op onze website lees je de bookmaker reviews van andere websites waar je wel legaal en veilig kunt gokken op voetbal en andere sporten.

Laatste Nieuws

Chelsea krijgt bezoek van Tottenham in Londense Derby

Chelsea treft koploper Tottenham Hotspur in een Londense Derby. Kan Antonio Conte van zijn oude ploeg winnen?

Eredivisie: Pakken Ajax, PSV en Feyenoord de tweede zege op rij?

Gaan Ajax, PSV en Feyenoord ook hun tweede wedstrijd winnen? Lees onze voorbeschouwing om te wedden op de Eredivisie.

Mendes da Silva opgepakt vanwege Edobet, drugshandel en witwassen

David Mendes da Silva is opgepakt door de politie. De oud-international wordt in verband gebracht met Edobet, drugshandel en witwassen.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie