Tonybet en Expekt gaan Nederlandse gokmarkt betreden

Door Stefan van Buren


Tonybet en Expekt gaan Nederlandse gokmarkt betreden

Tussen de dertig aanvragen die nog bij de Kanspelautoriteit (Ksa) liggen, zitten onder meer Tonybet en Expekt. De twee internationaal actieve bookmakers willen zeer binnenkort de Nederlandse markt betreden. Zo is OnlineWedden24.com ter oren gekomen.

Tijdens onze aanwezigheid op de ICE London hoorden we van de plannen van Tonybet en Expekt. Op de Global Gaming Hub werd duidelijk dat de twee bedrijven binnen een aantal maanden hun product in Nederland willen lanceren. Tonybet zou zelfs al over drie weken live willen gaan in Nederland.

Tonybet

Tonybet biedt sinds 2011 online sportweddenschappen, live weddenschappen en live gaming aan. Ze hebben een goklicentie in het Verenigd Koninkrijk en Estland. Het aanbod van weddenschappen is zo groot dat je zelfs kunt inzetten op het Eurovisie Songfestival , presidentsverkiezingen en zelfs het einde van de wereld. Lees hier onze Tonybet review.

Expekt

Expekt werd in 1999 opgericht in Zweden en is vandaag de dag gevestigd in Malta. Het online gamingbedrijf heeft biedt sportweddenschappen, poker, casinospellen en bingo aan in onder meer Zweden en Polen. Vorig jaar werd Expekt overgenomen door LeoVegas, een anders Zweeds gaming- en gokbedrijf.

Laatste Nieuws

Verbod op gokreclames uitgesteld

Ongerichte gokreclames zouden vanaf 1 januari 2023 verboden worden, maar dit wordt uitgesteld. Minister Weerwind noemt maart 2023 als nieuwe datum.

Super Saturday: topwedstrijden in Duitsland en Italië

Genoeg om van te genieten zaterdag: zowel Bayern München – Borussia Dortmund als Juventus – AC Milan. Wij beschouwen voor op deze topduels.

‘Betfirst gaat deze maand live in Nederland’

Betfirst staat op het punt om terug te keren in Nederland. De gokwebsite probeert via de Kanspelautoriteit (Ksa) een licentie te krijgen.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie