Tonybet en Expekt gaan Nederlandse gokmarkt betreden

Door Stefan van Buren


Tonybet en Expekt gaan Nederlandse gokmarkt betreden

Tussen de dertig aanvragen die nog bij de Kanspelautoriteit (Ksa) liggen, zitten onder meer Tonybet en Expekt. De twee internationaal actieve bookmakers willen zeer binnenkort de Nederlandse markt betreden. Zo is OnlineWedden24.com ter oren gekomen.

Tijdens onze aanwezigheid op de ICE London hoorden we van de plannen van Tonybet en Expekt. Op de Global Gaming Hub werd duidelijk dat de twee bedrijven binnen een aantal maanden hun product in Nederland willen lanceren. Tonybet zou zelfs al over drie weken live willen gaan in Nederland.

Tonybet

Tonybet biedt sinds 2011 online sportweddenschappen, live weddenschappen en live gaming aan. Ze hebben een goklicentie in het Verenigd Koninkrijk en Estland. Het aanbod van weddenschappen is zo groot dat je zelfs kunt inzetten op het Eurovisie Songfestival , presidentsverkiezingen en zelfs het einde van de wereld. Lees hier onze Tonybet review.

Expekt

Expekt werd in 1999 opgericht in Zweden en is vandaag de dag gevestigd in Malta. Het online gamingbedrijf heeft biedt sportweddenschappen, poker, casinospellen en bingo aan in onder meer Zweden en Polen. Vorig jaar werd Expekt overgenomen door LeoVegas, een anders Zweeds gaming- en gokbedrijf.

Laatste Nieuws

De Mos: “Wij wedden 8 van de 10 keer goed”

In de podcast Twee Viertje met Aad geeft Aad de Mos zijn visie op de voetbalwereld. Deze week: een buitenlandse coach voor Ajax?

NEC bevestigt keuze voor Unibet als strategisch partner

NEC heeft Unibet gepresenteerd als nieuwe partner tot 2025. De bookmaker was al zichtbaar in het Gofferstadion.

400 amateurclubs hebben reclamebord van BetCity langs het veld

BetCity sponsort niet alleen professionele voetbalclubs. Ook 400 amateurclubs een reclamebord van BetCity langs het veld hebben.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie