Toto komt met eigen Darts Team

Door Stefan van Buren


Chris Woerts koppelt Toto aan Neerlands bekendste Darters

Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en nog 3 andere grote darters gaan samen in teamverband darten, onder vlag en aanvoering van Toto. Het team gaat Toto Dart Kings heten. Het idee is afkomstig van Sportmarketeer Chris Woerts, die Toto al een paar jaar bijstaat als consultant.

Toto en Wedden op Darts: een goede combo?
Bij HLF8 waren Woerts en Van Gerwen afgelopen Dinsdag aanwezig om uitleg te geven over de samenwerking. Van Gerwen denkt dat er veel te halen valt voor het team, onder meer door wedstrijden te analyseren. “Al is het maar een half procent”, zo geeft de beste Nederlandse darter van het moment aan. “Er zijn heel veel mogelijkheden om nóg beter te worden.”

Van Barneveld: Toto is een topsponsor
“Als dit soort bedrijven ook in Darts stappen, dan zegt dat ook genoeg over hoe de sport zich heeft ontwikkeld in de laatste jaren. Laten we hopen dat het een onwijs gave 3-jarige samenwerking wordt.”

Het vijftal zal de komende tijd ook met sponsoring van TOTO op het shirt spelen. Of er een speciaal shirt ontworpen wordt voor het team is niet duidelijk. Bij HLF8 zag Woerts dat idee wel zitten, Van Gerwen was er minder blij mee.

Laatste Nieuws

Portugal en Spanje vechten om een plaats bij de Final Four

Spanje en Portugal kunnen zich beide nog plaatsen voor de Final Four van de Nations League. Wie wint deze wedstrijd? Lees meer.

Engeland op zoek naar eerherstel tegen Duitsland

Nog één wedstrijd, maar Engeland mag zich nu al opmaken voor een avontuur in Divisie B van de Nations League. Nu eerst nog tegen Duitsland.

Gehavend Oranje krijgt bezoek van België

Door verschillende blessures neemt een gehavend Oranje het op tegen België. De derby der lage landen stelt echter nooit teleur.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie