Toto komt met eigen Darts Team

Door Stefan van Buren


Chris Woerts koppelt Toto aan Neerlands bekendste Darters

Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en nog 3 andere grote darters gaan samen in teamverband darten, onder vlag en aanvoering van Toto. Het team gaat Toto Dart Kings heten. Het idee is afkomstig van Sportmarketeer Chris Woerts, die Toto al een paar jaar bijstaat als consultant.

Toto en Wedden op Darts: een goede combo?
Bij HLF8 waren Woerts en Van Gerwen afgelopen Dinsdag aanwezig om uitleg te geven over de samenwerking. Van Gerwen denkt dat er veel te halen valt voor het team, onder meer door wedstrijden te analyseren. “Al is het maar een half procent”, zo geeft de beste Nederlandse darter van het moment aan. “Er zijn heel veel mogelijkheden om nóg beter te worden.”

Van Barneveld: Toto is een topsponsor
“Als dit soort bedrijven ook in Darts stappen, dan zegt dat ook genoeg over hoe de sport zich heeft ontwikkeld in de laatste jaren. Laten we hopen dat het een onwijs gave 3-jarige samenwerking wordt.”

Het vijftal zal de komende tijd ook met sponsoring van TOTO op het shirt spelen. Of er een speciaal shirt ontworpen wordt voor het team is niet duidelijk. Bij HLF8 zag Woerts dat idee wel zitten, Van Gerwen was er minder blij mee.

Laatste Nieuws

Nilis: “Voetballers hebben meer risico op gokverslaving”

Oud-voetballer Arne Nilis deelt zijn ervaringen als gokverslaafde om te voorkomen dat anderen dezelfde fouten maken.

De Mos: “Brobbey is een verwend jongetje”

Bij Ajax zijn ze ontevreden over Brian Brobbey. Aad de Mos snapt dat heel goed.

De Mos: “Wij wedden 8 van de 10 keer goed”

In de podcast Twee Viertje met Aad geeft Aad de Mos zijn visie op de voetbalwereld. Deze week: een buitenlandse coach voor Ajax?

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie