TOTO ziet ondanks protesten geen probleem in WK-reclames

Door Stefan van Buren


TOTO ziet ondanks protesten geen probleem in WK-reclames

TOTO zal tijdens het WK in Qatar ‘gewoon’ reclames maken en sportweddenschappen aanbieden. Dat meldt het Financieele Dagblad. Waar andere partijen zich stil zullen houden vanwege de mensenrechtensituatie, ziet KNVB-sponsor TOTO geen probleem in de WK-promotie.

Andere sponsoren maken geen reclame

ING en de Amsterdamse cryptobeurs Bitvavo, twee andere sponsors van de KNVB, hebben vanwege de misstanden in Qatar besloten om geen reclame te maken rondom het WK. Van Albert Heijn en KPN is nog onduidelijk wat ze doen. Maar TOTO heeft in ieder geval aangegeven niets te wijzigen ten opzichte van vorige WK’s.

Gokkers kunnen bij TOTO, onderdeel van de Nederlandse Loterij, gewoon inzetten op de uitslagen van de WK-wedstijden. “Toto is onlosmakelijk verbonden met voetbal”, schrijft een woordvoerder van het gokbedrijf aan het Financieele Dagblad.

Grootste voetbalevenement

TOTO vervolgt: “Het wereldkampioenschap is het grootste voetbalevenement en WK-wedstrijden zijn dus onderdeel van ons aanbod van sportweddenschappen. Met reclame leiden wij spelers naar ons veilige en verantwoorde productaanbod.” Ook andere bookmakers als BetCity en Jacks.nl zullen WK-reclames maken.

TOTO zal zelf niet aanwezig zijn bij het WK, net zoals de andere sponsoren van Oranje. Dit vanwege de misstanden bij het bouwen van de WK-stadions, waarbij arbeidsmigranten onder slechte arbeidsomstandigheden moeten werken. Er zouden volgens The Guardian in totaal 6500 arbeiders zijn gestorven.

 

Aanmelden bij TOTO

Wil je voor het WK een account aanmaken bij TOTO? Maak dan gebruik van onze TOTO Bonus Code en ontvang een Free Bet van €50.

Laatste Nieuws

Nederlandse Loterij is de komende 10 jaar hoofdsponsor van TeamNL

Nederlandse Loterij heeft zich voor de komende tien jaar verbonden aan TeamNL. De aanbieder van kansspelen is de eerste hoofdsponsor ooit.

De Mos voorspelt: “Pasveer keept voor Oranje op het WK”

Aad de Mos denkt dat Remko Pasveer namens Nederland zal keepen tijdens het WK in Qatar. Zo laat hij weten in de podcast Twee Viertje met Aad.

Franse overheid wil Zebet overnemen

ZEturf, in Nederland actief met Zebet, wordt mogelijk van de Franse overheid. De Franse nationale loterij heeft de onderhandelingen geopend.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie