Unibet betaalt Ajax drie miljoen per jaar voor sponsordeal

Door Stefan van Buren


Unibet betaalt Ajax drie miljoen per jaar voor sponsordeal

De deal hing al lang in de lucht, maar nu is de kogel door de kerk. Ajax en Unibet gaan een commerciële samenwerking aan. De landskampioen en de aanbieder van sportweddenschappen hebben een sponsorcontract getekend tot 2026. Unibet betaalt volgens De Telegraaf drie miljoen per jaar voor de deal.

Betting partner

In maart 2021 werd al bekend dat Ajax een betting partner zocht. Het zou gaan om Unibet, maar omdat deze bookmaker op de strafbank was gezet door de Kansspelautoriteit, moesten beiden wachten totdat Unibet zijn diensten legaal kon aanbieden. Op 8 juni kreeg Unibet eindelijk zijn vergunning en dus kon Ajax het partnership vandaag bekendmaken.

Verantwoord spelen

Ajax brengt de keuze voor Unibet als een weloverwogen beslissing. De Amsterdammers leggen nadruk op het feit dat verantwoord spelen erg belangrijk is en dat Ajax en Unibet zich samen gaan inzetten op het gebied van matchfixing preventie, mentale gezondheid en verantwoord spelen.

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax, vertelt op de website van de club: “We zijn verheugd met Unibet als onze nieuwste partner. Unibet staat wereldwijd bekend als voorloper op het vlak van verantwoord spelen. In ons partnership zal dit nadrukkelijke aandacht krijgen.”

Unibet samenwerkingen

Vanuit Unibet geeft general manager Lennart Kessels ook een reactie: “Wij zijn ontzettend trots dat wij met Ajax gaan samenwerken. Binnen ons partnership investeren we ook in Unibet Impact, een uniek programma gebaseerd op samenwerkingen met partijen uit de top- en amateursport en maatschappelijke organisaties. Met Unibet Impact zetten we in op voorlichting over verantwoord spelen, preventie van matchfixing en initiatieven voor supporters.”

Laatste Nieuws

AZ biedt ook shirt zonder sponsor Kansino aan

Op het thuisshirt van AZ prijkt de naam van Kansino, maar er is ook een variant met de Alkmaar Zaanstreek Foundation. Lees hier waarom.

De wedtips van Aad de Mos leverden dit seizoen ruim €1000 op!

We nemen afscheid van onze huisanalist Aad de Mos. De meestervoorspeller gaf wekelijks wedtips, die in totaal € 1171,10 opleverden! Lees meer!

Voorseizoen Feyenoord begint met wedstrijd tegen FC Kopenhagen

De eerste oefenwedstrijd voor Feyenoord is tegen FC Kopenhagen. Kan de ploeg van Arne Slot direct de lijn van vorig seizoen doortrekken?

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie