Valuebet op BATE Borisov tegen PSV? Ajax favoriet vs Dynamo Kiev

PSV verrassend favoriet bij de Bookmakers
Ondanks dat elke Nederlander (minus de fervente Ajacieden) wilt dat PSV morgenavond tegen BATE Borisov wint of minimaal gelijkspeelt, is een inzet op BATE Borisov voor de wedfanaat een leuke optie. Bookmakers keren namelijk maar liefst 3.70 tot soms wel 3.90 uit voor winst BATE, terwijl deze lastige Wit-Russische sterkhouder toch echt thuis speelt. Ajax, dat woensdag in de Arena aantreedt tegen Dynamo Kiev, krijgt 1.55 tot 1.60 als winstcijfer. In die zin is een gelijkspel plaatsen weer interessanter (boven de 3.50).

Noteringen BATE - PSV en AJAX - DYNAMO KIEV

BATE Borisov – PSV
PSV heeft het altijd erg lastig in Europa tegen oost-Europese tegenstanders. Overigens, dat geldt niet alleen voor PSV, maar voor schier elke Nederlandse ploeg. We hoeven alleen maar naar AZ kijken dat op de broek kreeg met 2-0 tegen de nummer 3 van Kazachstan, Kairat. Maar ook verder in het verleden verslikten Nederlandse teams zich vaker in het koude oosten. Dat komt omdat tegenstanders vaak veel beter aan de fysieke omstandigheden zijn aangepast, terwijl de spieren van de siervoetballers uit Nederland vaak nog moeten warm draaien. Dat BATE Borisov, toch een geduchte opponent, daarom in eigen huis niet als favoriet wordt aangestipt tegen PSV is volslagen verrassend. Bookmakers geven PSV echt de beste kansen. Maak hier als wedfanaat gebruik van!

Winst BATE: 3.80
Gelijkspel: 3.20
Winst PSV: 1.95

Bookmakers om in te zetten op BATE - PSV

Noteringen Ajax – Dynamo Kiev
Ajax is geheel niet tegen de verwachting in de favoriet, thuis tegen Dynamo Kiev. Ajax voetbalde afgelopen week Standard volledig van de mat, en zal ook nu vol naar voren spelen, op de aanval tegen de Oekraniers. De noteringen liegen er dan ook niet om. Een gelijkspel is misschien de beste value bet, maar dit laten we aan jou over. Het is lastig een voorspelling te doen die tegen de algemene verwachting in gaat, hoe groot je value ook is! En met een 1.60 kun je met bijv. 100 euro inzet toch nog lekker 6 tientjes verdienen op Ajax, nietwaar?

Winst Ajax: 1.60
Gelijkspel: 3.70
Winst Dynamo: 5.00

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie