Vandaag Inside vindt troonopvolger: BetCity nieuwe sponsor

Door Stefan van Buren


Vandaag Inside vindt troonopvolger: BetCity nieuwe sponsor

Na het vertrek van TOTO heeft Vandaag Inside een nieuwe sponsor gevonden. Jarenlang vulde Johan Derksen in het televisieprogramma VI ééntjes en tweetjes in om wedstrijden te voorspellen, maar nu neemt BetCity de plek over.

Melvin Bostelaar, de CEO van BetCity, maakt de samenwerking bekend met een bericht op LinkedIn: “We did it! Vandaag Inside maakt een transfertje van Toto naar BetCity.nl. Vanaf vanavond is BetCity de nieuwe programma sponsor!”

TOTO nam in april afscheid van Vandaag Inside na een anekdote van Johan Derksen over een kaars, die het programma veel kritiek opleverde. De show ging zelfs van de buis, maar keerde snel terug. TOTO wilde er echter niet meer zijn naam aan verbinden. Een mooie kans voor BetCity om in dit gat te springen en meer naamsbekendheid te krijgen.

 

Laatste Nieuws

Verbod op gokreclames uitgesteld

Ongerichte gokreclames zouden vanaf 1 januari 2023 verboden worden, maar dit wordt uitgesteld. Minister Weerwind noemt maart 2023 als nieuwe datum.

Super Saturday: topwedstrijden in Duitsland en Italië

Genoeg om van te genieten zaterdag: zowel Bayern München – Borussia Dortmund als Juventus – AC Milan. Wij beschouwen voor op deze topduels.

‘Betfirst gaat deze maand live in Nederland’

Betfirst staat op het punt om terug te keren in Nederland. De gokwebsite probeert via de Kanspelautoriteit (Ksa) een licentie te krijgen.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie