Vandaag Inside vindt troonopvolger: BetCity nieuwe sponsor

Door Stefan van Buren


Vandaag Inside vindt troonopvolger: BetCity nieuwe sponsor

Na het vertrek van TOTO heeft Vandaag Inside een nieuwe sponsor gevonden. Jarenlang vulde Johan Derksen in het televisieprogramma VI ééntjes en tweetjes in om wedstrijden te voorspellen, maar nu neemt BetCity de plek over.

Melvin Bostelaar, de CEO van BetCity, maakt de samenwerking bekend met een bericht op LinkedIn: “We did it! Vandaag Inside maakt een transfertje van Toto naar BetCity.nl. Vanaf vanavond is BetCity de nieuwe programma sponsor!”

TOTO nam in april afscheid van Vandaag Inside na een anekdote van Johan Derksen over een kaars, die het programma veel kritiek opleverde. De show ging zelfs van de buis, maar keerde snel terug. TOTO wilde er echter niet meer zijn naam aan verbinden. Een mooie kans voor BetCity om in dit gat te springen en meer naamsbekendheid te krijgen.

 

Laatste Nieuws

De Mos: “Wij wedden 8 van de 10 keer goed”

In de podcast Twee Viertje met Aad geeft Aad de Mos zijn visie op de voetbalwereld. Deze week: een buitenlandse coach voor Ajax?

NEC bevestigt keuze voor Unibet als strategisch partner

NEC heeft Unibet gepresenteerd als nieuwe partner tot 2025. De bookmaker was al zichtbaar in het Gofferstadion.

400 amateurclubs hebben reclamebord van BetCity langs het veld

BetCity sponsort niet alleen professionele voetbalclubs. Ook 400 amateurclubs een reclamebord van BetCity langs het veld hebben.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie