Dinsdag wedden op de Champions League!

Door Janus Schopman


Alle Champions League wedstrijden van dinsdag 27 november!

⚽ – Vandaag worden er weer acht wedstrijden in de Champions League gespeeld! Deze zullen hier even in het kort toegelicht worden met de quoteringen erbij vermeld! Alle quoteringen die we hanteren zijn die van bookmaker Betsson!

18:55 ~ AEK Athene – Ajax
De belangrijkste wedstrijd voor het Nederlands voetbal deze week is natuurlijk AEK Athene tegen AjaxBij winst Ajax zijn ze verzekerd van de volgende ronde in de Champions League. Weten ze niet te winnen dan is het afhankelijk van het resultaat in Munchen! De wedstrijd in Amsterdam eindigde in een 3-0 winst voor Ajax door goals van Tagliafico – die nu niet mee zal doen – en Donny van de Beek die na afwezigheid weer terug is! Odds:
– Winst AEK Athene: 6.40x
– Winst Ajax: 1.57x
– Gelijkspel: 4.40x

18:55 ~ CSKA Moskou – Victoria Plzen
De andere wedstrijd die vroeg begint is CSKA tegen Victoria Plzen. Deze poule lijkt al gespeeld, maar is nog niet op slot. Mocht CSKA winnen dan heeft het nog kans om door te gaan als AS Roma de komende twee wedstrijden verliest en als CSKA ook nog van Real Madrid wint. De vorige wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel!
Winst CSKA: 1.82x
Winst Plzen: 4.85x
Gelijkspel: 3.70x

21:00 ~ AS Roma – Real Madrid
De op papier mooiste wedstrijd van vanavond wordt AS Roma – Real Madrid. De winnaar van dit duel zet een grote stap naar overwinning in Groep G! De wedstrijd in Madrid eindigde in 3-0 voor de Madrilenen. Bale, Isco en Diaz verschenen hierbij op het scorebord.
Winst AS Roma: 3.60x
Winst Real Madrid: 2.09x
Gelijkspel: 3.70x

21:00 ~ Olympic Lyon – Manchester City
In de vorige wedstrijd tussen deze twee clubs wist Lyon knap met 1-2 te winnen van Manchester City. In het Etihad Stadium wist Lyon door goals van Fekir en Cornet iets te doen wat nog geen enkele Premier League club is gelukt dit seizoen: Winnen van Manchester City. Als Lyon verliest dan kan het zomaar zo zijn dat ze niet meer op koers zijn voor overwintering in de Champions LeagueVandaar dat er veel op het spel staat! De odds:
Winst Olympic Lyon: 7.40x
Winst Manchester City: 1.44x
Gelijkspel: 5.20x

7.20x je inzet (!!!) als Lyon net zoals in Manchester weet te winnen van City!

21:00 ~ Juventus – Valencia
Deze wedstrijd is essentieel in groep H. Als Juventus weet te winnen van Valencia dan zijn zowel de oude dame als Manchester United verzekerd van een plek bij de laatste 16. Gebeurt dit niet, dan kan de laatste poulewedstrijd nog een einde betekenen voor een van deze twee clubs! De wedstrijd in Valencia eindigde in 0-2 voor Juventus. In deze wedstrijd pakte Cristiano Ronaldo een rode kaart, dus die zal uit zijn op wraak!
Winst Juventus: 1.42x
Winst Valencia: 8.60x
Gelijkspel: 4.95x

21:00 ~ Manchester United – Young Boys
De wedstrijd die Manchester moet winnen wil het zichzelf niet onnodig in de problemen brengen. Statistisch gezien is dit een appeltje eitje voor United. In de uitwedstrijd in Zwitserland werd het 0-3 voor Manchester United door doelpunten van Paul Pogba en Anthony Martial. De odds:
Winst Manchester: 1.29x
Winst Young Boys: 11.50x
Gelijkspel: 6.15x

21:00 ~ Hoffenheim – Shakhtar Donetsk
In Hoffenheim komt de ploeg uit Donetsk op bezoek. In Donetsk werd de wedstrijd tussen Shakhtar en Hoffeheim uiteindelijk 2-2 door een late goal van Maycon. Beide ploegen moeten deze wedstrijd winnen om nog uitzicht te hebben op overwintering in de Champions League. Ook al lijkt het voor Shakhtar wel een hele grote opgave. Ze staan namelijk vier punten achter met een doelsaldo van negen in de min.
Winst Hoffenheim: 1.71x
Winst Shakhtar: 4.60x
Gelijkspel: 4.55x

21:00 ~ Bayern Munchen – Benfica
De wedstrijd die er voor Ajax nog toe doet is Bayern Munchen – Benfica. Als Bayern doet wat het moet doen dan plaatsen zowel Bayern als Ajax zich voor de volgende ronde van de Champions League. De bookmakers denken zeker dat dit gaat gebeuren, de odds zijn namelijk:
Winst Bayern: 1.31x
Winst Benfica: 11.00x
Gelijkspel: 6.00x

2.38x je inzet als Bayern en Benfica samen vaker dan 3.5x scoren!

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie