Vooruitblikken met Aad de Mos: “PSV favoriet voor de titel”

Door Stefan van Buren


Vooruitblikken met Aad de Mos: “PSV favoriet voor de titel”

In de laatste aflevering van Twee Viertje met Aad bespreekt onze huisanalist het nieuwe Eredivisie seizoen. Aad de Mos denkt dat PSV de favoriet is, Ajax kwaliteit inlevert en Feyenoord zich mengt in de titelstrijd.

Even vooruitblikken op het komend seizoen, wat verwacht je van de titelstrijd?

“Ik denk dat Feyenoord mee gaat doen. PSV zou wel eens de gedoodverfde favoriet kunnen zijn. Bij zijn ze mij lichtelijk favoriet op basis van de verzwakkingen die gaan plaatsvinden bij Ajax. Versterkingen zullen er zeker komen in de vorm van Bergwijn en Wijndal eventueel, maar die hebben tijd nodig om ingespeeld te raken, Ajax gaat wel een jasje uitdoen. Ze hebben spelers verloren dit seizoen, Haller  Gravenberch, Masraoui, er zullen er nog twee of drie vertrekken. Dan verlies je al bijna een half elftal.”

Eredivisie
PSV wordt kampioen
3.00

 

En daaronder, de clubs die gaan strijden om Europees voetbal of de play-offs?

“AZ is een zekerheid. Ze hebben een goede basis, goede, gerichte aankopen gedaan. De organisatie staat met Eenhoorn en Max Huiberts. Nu is het zaak dat Pascal Jansen laat zien dat hij niet voor niets hoofdtrainer is bij AZ. Hij krijgt de kans van AZ om zich te bewijzen in het tweede seizoen met een eigen elftal.”

Verwacht je nog verrassingen in het seizoen 2022/2023?

“Ik denk aan Heerenveen. Van Wonderen is een goede keus van Heerenveen om als coach te nemen. Als hij de boel een klein beetje naar zijn hand kan zetten, dan zou Heerenveen wel eens de verrassing kunnen worden denk ik. Utrecht zal er zeker bij zitten, hebben ook goede aankopen gedaan. Nu met Henk Fräser moet het een keer lukken.”

Aads kampioenen in het buitenland

Premier League
Tottenham wordt kampioen
15.00

La Liga
FC Barcelona wordt kampioen
2.37

Champions League
Manchester City wint de titel
3.75

WK Qatar
Argentinië wordt wereldkampioen
9.00

Meer Raad van Aad

De Mos voorspelt: “Pasveer keept voor Oranje op het WK”

Aad de Mos denkt dat Remko Pasveer namens Nederland zal keepen tijdens het WK in Qatar. Zo laat hij weten in de podcast Twee Viertje met Aad.

Aad de Mos: “Brobbey heeft totaal geen recht van spreken”

Brian Brobbey is niet tevreden als bankzitter. De Mos heeft advies voor Alfred Schreuder: “Hij moet níét naar Brian Brobbey luisteren!”

De wedtips van Aad de Mos leverden dit seizoen ruim €1000 op!

We nemen afscheid van onze huisanalist Aad de Mos. De meestervoorspeller gaf wekelijks wedtips, die in totaal € 1171,10 opleverden! Lees meer!

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie