Vooruitblikken met Aad de Mos: “PSV favoriet voor de titel”

Door Stefan van Buren


Vooruitblikken met Aad de Mos: “PSV favoriet voor de titel”

In de laatste aflevering van Twee Viertje met Aad bespreekt onze huisanalist het nieuwe Eredivisie seizoen. Aad de Mos denkt dat PSV de favoriet is, Ajax kwaliteit inlevert en Feyenoord zich mengt in de titelstrijd.

Even vooruitblikken op het komend seizoen, wat verwacht je van de titelstrijd?

“Ik denk dat Feyenoord mee gaat doen. PSV zou wel eens de gedoodverfde favoriet kunnen zijn. Bij zijn ze mij lichtelijk favoriet op basis van de verzwakkingen die gaan plaatsvinden bij Ajax. Versterkingen zullen er zeker komen in de vorm van Bergwijn en Wijndal eventueel, maar die hebben tijd nodig om ingespeeld te raken, Ajax gaat wel een jasje uitdoen. Ze hebben spelers verloren dit seizoen, Haller  Gravenberch, Masraoui, er zullen er nog twee of drie vertrekken. Dan verlies je al bijna een half elftal.”

Eredivisie
PSV wordt kampioen
3.00

 

En daaronder, de clubs die gaan strijden om Europees voetbal of de play-offs?

“AZ is een zekerheid. Ze hebben een goede basis, goede, gerichte aankopen gedaan. De organisatie staat met Eenhoorn en Max Huiberts. Nu is het zaak dat Pascal Jansen laat zien dat hij niet voor niets hoofdtrainer is bij AZ. Hij krijgt de kans van AZ om zich te bewijzen in het tweede seizoen met een eigen elftal.”

Verwacht je nog verrassingen in het seizoen 2022/2023?

“Ik denk aan Heerenveen. Van Wonderen is een goede keus van Heerenveen om als coach te nemen. Als hij de boel een klein beetje naar zijn hand kan zetten, dan zou Heerenveen wel eens de verrassing kunnen worden denk ik. Utrecht zal er zeker bij zitten, hebben ook goede aankopen gedaan. Nu met Henk Fräser moet het een keer lukken.”

Aads kampioenen in het buitenland

Premier League
Tottenham wordt kampioen
15.00

La Liga
FC Barcelona wordt kampioen
2.37

Champions League
Manchester City wint de titel
3.75

WK Qatar
Argentinië wordt wereldkampioen
9.00

Meer Raad van Aad

Aad voorspelt: “Manchester City gaat de treble winnen”

Manchester City en Manchester United strijden om de FA Cup. Aad de Mos geeft Erik ten Hag een kleine kans: “City is favoriet”

Knotsgekke slotdag op komst: “Ajax naar de Conference League”

Er staat zondag veel op het spel in de laatste speelronde in de Eredivisie. Aad de Mos denkt dat Ajax als verliezer uit het weekend komt.

“AZ werd overlopen; kleine kans om de finale te halen”

Aad de Mos geeft AZ een kleine kans om de finale van de Conference League te halen. Hij verwacht een moeilijke return tegen West Ham.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie