Waarom is Unibet nog niet live in Nederland?

Door Stefan van Buren


Unibet website laat op zich wachten

De Kindred Group meldde op 8 juni vol trots dat Unibet een licentie had ontvangen voor de Nederlandse gokmarkt. De website is ruim twee weken later nog steeds niet live. 

Coming soon

“Unibet will launch it’s unibet.nl site in the coming days”,schreef Kindred Group in het persbericht op 8 juni. De Kansspelautoriteit had de aanvraag van Unibet goedgekeurd en de online bookmaker kon zijn diensten aanbieden in Nederland. Legaal dit keer, nadat Unibet op de strafbank was gezet vanwege eerdere activiteiten in de tijd dat gokken nog niet gelegaliseerd was. Sindsdien wachten fans van de oude en vertrouwde bookmaker op de livegang van de website.

Wie www.unibet.nl bezoekt ziet alleen nog een startscherm. “Unibet komt eraan!”, wordt er beloofd. “Nog een paar dagen geduld en dan kun je meespelen met je favoriete club.” Een paar dagen zijn echter al 18 dagen geworden. In de tussentijd kondigde Unibet wel een sponsordeal met Ajax aan.

Vertraging

De waarschijnlijke verklaring voor de uitgestelde livegang is dat Unibet achter de schermen nog zaken moet regelen. Het lanceren van een gokwebsite is niet gemakkelijk en er kunnen op het laatste moment problemen opduiken, zoals foutjes in het design, moeilijkheden om systemen te koppelen of om de website veilig te houden. Dat hebben we in het verleden ook gezien bij andere bookmakers. Unibet wil de website goed lanceren en neemt daarom wat langer de tijd dan verwacht. Nog even geduld dus!

Houd onze website en onze Twitter in de gaten om op de hoogte te blijven. Lees ook alvast onze Unibet review voor het moment dat de bookmaker live is in Nederland.

Laatste Nieuws

Verbod op gokreclames uitgesteld

Ongerichte gokreclames zouden vanaf 1 januari 2023 verboden worden, maar dit wordt uitgesteld. Minister Weerwind noemt maart 2023 als nieuwe datum.

Super Saturday: topwedstrijden in Duitsland en Italië

Genoeg om van te genieten zaterdag: zowel Bayern München – Borussia Dortmund als Juventus – AC Milan. Wij beschouwen voor op deze topduels.

‘Betfirst gaat deze maand live in Nederland’

Betfirst staat op het punt om terug te keren in Nederland. De gokwebsite probeert via de Kanspelautoriteit (Ksa) een licentie te krijgen.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie