Waarom is Unibet nog niet live in Nederland?

Door Stefan van Buren


Unibet website laat op zich wachten

De Kindred Group meldde op 8 juni vol trots dat Unibet een licentie had ontvangen voor de Nederlandse gokmarkt. De website is ruim twee weken later nog steeds niet live. 

Coming soon

“Unibet will launch it’s unibet.nl site in the coming days”,schreef Kindred Group in het persbericht op 8 juni. De Kansspelautoriteit had de aanvraag van Unibet goedgekeurd en de online bookmaker kon zijn diensten aanbieden in Nederland. Legaal dit keer, nadat Unibet op de strafbank was gezet vanwege eerdere activiteiten in de tijd dat gokken nog niet gelegaliseerd was. Sindsdien wachten fans van de oude en vertrouwde bookmaker op de livegang van de website.

Wie www.unibet.nl bezoekt ziet alleen nog een startscherm. “Unibet komt eraan!”, wordt er beloofd. “Nog een paar dagen geduld en dan kun je meespelen met je favoriete club.” Een paar dagen zijn echter al 18 dagen geworden. In de tussentijd kondigde Unibet wel een sponsordeal met Ajax aan.

Vertraging

De waarschijnlijke verklaring voor de uitgestelde livegang is dat Unibet achter de schermen nog zaken moet regelen. Het lanceren van een gokwebsite is niet gemakkelijk en er kunnen op het laatste moment problemen opduiken, zoals foutjes in het design, moeilijkheden om systemen te koppelen of om de website veilig te houden. Dat hebben we in het verleden ook gezien bij andere bookmakers. Unibet wil de website goed lanceren en neemt daarom wat langer de tijd dan verwacht. Nog even geduld dus!

Houd onze website en onze Twitter in de gaten om op de hoogte te blijven. Lees ook alvast onze Unibet review voor het moment dat de bookmaker live is in Nederland.

Laatste Nieuws

De Mos: “Wij wedden 8 van de 10 keer goed”

In de podcast Twee Viertje met Aad geeft Aad de Mos zijn visie op de voetbalwereld. Deze week: een buitenlandse coach voor Ajax?

NEC bevestigt keuze voor Unibet als strategisch partner

NEC heeft Unibet gepresenteerd als nieuwe partner tot 2025. De bookmaker was al zichtbaar in het Gofferstadion.

400 amateurclubs hebben reclamebord van BetCity langs het veld

BetCity sponsort niet alleen professionele voetbalclubs. Ook 400 amateurclubs een reclamebord van BetCity langs het veld hebben.

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie