Dit nieuwsbericht is op dit moment niet meer beschikbaar

In verband met de huidige wet- en regelgeving is het helaas niet mogelijk om nieuws en acties te tonen. Zodra de nieuwe kansspelwet actief is zullen we weer het laatste nieuws en acties laten zien.

Wedden op Ajax – Standard Luik

Morgenavond, 20.30, speelt Ajax in de returnwedstrijd in de Johan Cruijff Arena tegen Standard Luik. De ploeg verdedigt een 2-2 gelijkspel dat vorige week behaald werd in Luik, in het Sclessin Stadion. Naast winst is ook een gelijkspel met 0-0 of 1-1 voldoende voor Ajax om naar de laatste ronde van de Champions League Kwalificatie te gaan. Kan Ajax de druk aan? Of verrast Standard Luik in de Arena?

Noteringen Ajax - Standard Luik

Ajax is de grote favoriet. Niet alleen speelt het thuis, het wordt ook meer kwaliteit toegedicht als Standard. De Bookmakers zijn eensgezind: de 1e helft van Ajax in Luik bood genoeg bewijs dat het de betere ploeg is. Dat de thuisploeg daarna va banque speelde in de tweede helft en Ajax overrompelde, doet daar niets aan af. Aan de andere kant zou je kunnen zeggen dat er daardoor wel erg weinig ‘value’ in zit om op winst Ajax in te zetten. Een gelijkspel bijv. of zelfs winst voor Standard levert veel en veel meer return on investment op.

De Odds:

  • Winst Ajax: 1.35
  • Gelijkspel: 4.70
  • Winst Luik: 7.50
0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

loading icon