Wie wint de Europa League Finale?

Morgenavond (Woensdagavond) spelen Atletico Madrid en Olympique Marseille om de titel der Europa League. Atleti is favoriet met een odd van 1.36 en Marseille de grote underdog met een odd van 3.20. Bij Mr Green krijg je nu €50 aan risk free geld om een inzet te plaatsen!

Mr Green biedt €20 aan Risk Free Bets bij €20 Storting!
Een bookmaker die wij je van harte aanraden is Mr Green. Als je 20 euro stort kun je 20 euro aan risk free bets ontvangen. Dit betekent dat je dus risicoloos 20 euro in kan zetten op bijv. de finale van de europa league. Geloof jij in een stunt van Olympique Marseille? Dan kun je dus meer dan 65 euro winnen!

Atletico versus Olympique: de kansen
Ondanks dat Atletico Madrid de grote favoriet is (1.36x je inleg) is Olympique Marseille geen ploeg om zo maar even aan de kant te schuiven. Niemand haalt de finale zonder geluk, maar in de race naar de finale viel bij Marseille vooral de veerkracht op. Meerdere malen wist de Franse ploeg een achterstand om te keren in wedstrijden en ook bij de tweeluiken zelf (zowel in de kwartfinale als halve finale). Als je Atletico Madrid een geoliede machine kan noemen, dan is Marseille de vechtersbaas.

Een nadeel voor Atleti is dat haar capitano Diego Simeone niet op het veld aanwezig mag zijn, vanwege een schorsing. Die energie gaat Madrid hoe dan ook missen. Maar, de halve finale toonde al aan dat dit voor de meeste spelers weinig tot niets uitmaakt. De spelers van Madrid zijn tactische meesters die hun schreeuwende coach wellicht qua energie zullen missen, maar zich absoluut daardoor niet van de wijs laten brengen in strategisch opzicht. De ploeg is zo goed getrained dat alle systemen en patronen er haarfijn zijn ingeslepen.

TIP van OW24: Zet in op ‘Both Teams to Score’ bij Mr Green in deze Europa League Finale en win 2.1x je inleg. 

0

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelwagen

loading icon
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie