Laatst bijgewerkt op 20 maart 2019

Voetbalwedden

voetbalweddenWie gek is van voetbal houdt alles bij en heeft overal weet van. Waarom zou je dan niet van die kennis gebruik maken om eens wat meer te gaan verdienen? Dat kan je heel gemakkelijk doen door te gaan voetbalwedden. Dankzij jouw kennis kan je namelijk al snel leuke winsten gaan maken met voetbalweddenschappen. Volg de juiste strategie en het is zomaar een goede aanvulling op je inkomen. Er zijn dan ook heel veel mogelijkheden als het om weddenschappen rondom voetbalwedstrijden gaat. Dit maakt het ook nog eens extra spannend om de wedstrijden te volgen. Er staat immers meer op het spel dan de eer.

Succesvol Voetbalwedden: maak de juiste voorspellingen!

De gemakkelijkste manier om te wedden op voetbal is natuurlijk het voorspellen van uitkomsten. Het gaat dan om winst of verlies van bepaalde clubs of de mogelijkheid dat het een gelijkspel wordt. Gebruik je kennis en kunde en doe een aantal voorspellingen. Heb je ze goed, dan krijg je je inzet terug met daarbovenop de winst die je gemaakt hebt. Die winst hangt af van hoeveel je voorspelling waard was. Dit wordt altijd vooraf gecommuniceerd door de bookmaker of het wedkantoor waar je je voetbalweddenschap afsluit. Zo weet je altijd precies wat er te winnen valt.

De door onlinewedden24.com beoordeelde bookmakers scoren gemiddeld een 8,6100 gebaseerd op totaal 15 beoordelingen

De waarde van je voetbalweddenschap

Wanneer je gaat wedden, dan wil je natuurlijk wel weten wat er te winnen valt. In het geval van voetbal is dat heel gemakkelijk. Zeker wanneer je op uitkomsten gokt. Elke uitkomst krijgt namelijk een bepaalde odd mee. Dit betekent dus dat je inzet vermenigvuldigd wordt met die odd en dat dat dan je winst is. Is de odd 1,19, dan win je 19 cent op elke euro die je inzet. Natuurlijk gaat het bij wedden op voetbal om veel meer dan een inzet van een euro en een winst van 19 cent, maar zo krijg je een idee van hoe het werkt

Het is natuurlijk de bedoeling dat je het maximale uit je kennis haalt. Dat is immers waar het wedden op voetbal om gaat. Vind je ergens een odd die veel hoger is dan wat jij in werkelijkheid van de wedstrijd verwacht, dan kan je hier dus een kans grijpen. Zet erop in en je kan zomaar flink winnen met je weddenschap. Hoe beter je geïnformeerd bent, hoe beter je de pareltjes tussen de odds kunt vinden. Je kunt het echter ook heel anders aanpakken. Veel voetbal wedders zijn namelijk rijk geworden door de weg der geleidelijkheid. Dit is ook een optie.

Bookmakers met een top voetbalwedden aanbod

Wanneer je een bookmaker hebt gekozen en een account hebt aangemaakt is het tijd om een wedstrijd te gaan kiezen. Je kunt natuurlijk wedden op voetbal in eigen land. Je gokt dan bijvoorbeeld op wedstrijden van je favoriete club. Je kunt echter ook ervoor kiezen om voor de grote wedstrijden op de Europese velden te gaan. Bij de bookmakers vind je altijd een uitgebreid aanbod aan duels waar je op kunt inzetten. Vaak compleet met belangrijke informatie die je nodig hebt om een goede gok te kunnen wagen. Dit maakt het iets gemakkelijker om een goede weddenschap af te sluiten.

Het leuke aan voetbal wedden is dat er nog zoveel meer mogelijk is. Je kunt bijvoorbeeld ook eens op iets anders inzetten dan alleen maar winst, verlies of gelijkspel. Denk eens aan wie het eerste doelpunt maakt. Denk ook aan hoeveel doelpunten er in de wedstrijd van je keuze gaan vallen. Of denk aan weddenschappen op de lange termijn. Wie wordt er kampioen? Welke spits grijpt de topscorerstitel? Al dit soort gebeurtenissen kunnen met weddenschappen gepaard gaan. Zo kan je dus het gehele seizoen plezier hebben van de competitie omdat die een stuk spannender voor jou wordt.

Voetbalwedden op je mobiel of achter je laptop als je TV kijkt!

Het grote voordeel van voetbalwedden is dat het tegenwoordig zo gemakkelijk is. Je hoeft er eigenlijk de deur niet meer voor uit omdat er online zoveel opties zijn. Bovendien wijst alles zich bij de bookmakers vanzelf als je eenmaal bent aangemeld. Zo kan je dus heel gemakkelijk aan de slag en heel veel plezier hebben. Alle wedstrijden worden immers een flink stuk spannender wanneer je er geld op gezet hebt. Zelfs 4-0 in de laatste vijf minuten kan ontzettend spannend zijn als jij op vijf goals hebt gegokt. Alleen al daarom is het leuk om te doen. Het leuke van het moderne voetbalwedden is dat je met je mobiel in de hand, of met je laptop op schoot wedstrijdjes kan kijken en tegelijkertijd in kunt zetten. We noemen dit ook wel double screen entertainment of multi device entertainment.

Wat ook goed is om te weten, is dat er geen bepaald niveau hoeft te worden nagestreefd als je gaat wedden op voetbal. Natuurlijk, je doet het om te winnen, maar de mate waarin je met het gokken aan de slag gaat kan je helemaal zelf bepalen wat voor type voetbalwedder jij wilt zijn. Je kunt een casual gokker zijn die zo nu en dan eens een weddenschap plaatst en er vooral lol aan beleeft. Je kunt echter ook flink fanatiek zijn een iedere week een aantal wedstrijden pakken. Dit hangt natuurlijk helemaal af van hoeveel plezier je hebt en hoeveel kennis je van het spel hebt. Dit is dus helemaal aan jou.

Welke wedstrijden zijn interessant?

Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten hoe je je wedstrijden of gebeurtenissen waar je op gokt uitkiest. Wedden op voetbal kan je in dat opzicht op twee manieren aanpakken. Je kunt kiezen voor clubs en wedstrijden waar jij een bepaald gevoel bij hebt. Dan doe je het natuurlijk vooral voor je plezier. Je kunt echter ook je keuze bepalen aan de hand van de odds die gegeven worden. Zijn de quoteringen hoog en weet je iets wat anderen blijkbaar niet weten, dan kan het heel interessant om juist hierop te gokken. Je kunt dan immers flink wat geld winnen.

Al snel zal je gegrepen worden door het virus van het wedden op voetbal. Dat betekent dat je vanaf nu alles gaat volgen. Je dacht dat je het spel en de competitie al aardig interessant vond, maar nu gaat het pas echt beginnen. Houd daarom de nieuwssites, maar ook de goksites goed in de gaten zodat je altijd alles weet. Vul je biljet in en ga op het puntje van je stoel zitten. Je zal al snel merken dat je je nieuwe hobby gevonden hebt en helemaal gegrepen zijn door wat het je allemaal kan brengen.

Trekt Ajax of PSV aan het langste eind in de strijd om de landstitel?

Door Stefan van Buuren Over twee wedstrijden weten we wie zich de kampioen van Nederland...

2.65x je inzet als allebei de teams scoren bij de kwalificatiewedstrijd tussen Nederland – Wit Rusland

Door Stefan van Buren De kwalificatie voor het EK2020 gaat beginnen! Oranje opent in een...

Wed dit weekend op Manchester United en ontvang meer dan 3 keer je inzet!

Door Stefan van Buren Manchester United mag niet verliezen als zij de vierde plek willen...

Sluiten

Winkelmand

loading icon